Σοκ στο Γαλάτσι – Χτύπησαν και μαχαίρωσαν ηλικιωμένο για… 5 ευρώ! (pic & video)

Γαλάτσι

Σοκαρίστηκες είναι οι εικόνες που είδαν το φως της δημοσιότητας μετά από εισβολή ληστών σε σπίτι ενός ηλικιωμένου άντρα στο Γαλάτσι.

Οι φωτογραφίες του θύματος που παρουσίασε το πρωί της Τετάρτης η εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη “Καλημέρα Ελλάδα”, αποτελούν γροθιά στο στομάχι.

Γαλάτσι02

Όπως αποκαλύφθηκε οι δύο δράστες κατάφεραν να μπουν στο ισόγειο διαμέρισμα του 90χρονου από την πόρτα του ακάλυπτου χώρου της πολυκατοικίας. Ο ένας τον ακινητοποίησε στο κρεβάτι, του έκλεισε το στόμα με το σεντόνι κι άρχισε να τον χτυπάει χωρίς έλεος απαιτώντας να του πει που είχε τα χρήματα.

Ο άτυχος ηλικιωμένος προσπάθησε να του πει ότι δεν έχει χρήματα, ωστόσο ο δράστης συνέχισε να τον χτυπάει χωρίς έλεος. Ο δεύτερος δράστης έψαχνε το υπόλοιπο σπίτι.  Μάλιστα σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής ο ληστής σήκωσε τον 90χρονο από το κρεβάτι, τον έδεσε σε μια καρέκλα κι άρχισε να τον απειλεί με έναν σουγιά.

Όταν ο ηλικιωμένος επέμεινε πως έχει μόνο πέντε ευρώ ο δράστης δεν δίστασε να τον τραυματίσει με το μαχαίρι. Ο άτυχος άντρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο σε άσχημη κατάσταση.

Πρόκειται για ένα από τα δεκάδες περιστατικά σε βάρος ηλικιωμένων ανθρώπων που ζουν μόνοι. Οι ληστές εισβάλουν στα σπίτια και δεν δείχνουν κανένα έλεος.

Δείτε το βίντεο:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νέο ναυάγιο – Φορτηγό πλοίο βούλιαξε στον όρμο Ασπροπύργου

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Τον σκότωσε και τον έβαλε σε καταψύκτη – Στο εδώλιο η γυναίκα-αράχνη από τη Βουλγαρία!

ΑΚΟΜΑ: «Βόμβα» από Anonymous: Διέρρευσαν έγγραφα της Τράπεζας της Ελλάδος