Στη Βουλή η δικογραφία Καμμένου για τη συνομιλία με τον ισοβίτη

Πάνος Καμμένος

Δικογραφία κατά του υπουργού Εθνικής Άμυνας και προέδρου των ΑΝΕΛ  Πάνου Καμμένου για την καταγγελλόμενη εμπλοκή του σε συνομιλίες με ποινικό κρατούμενο, προκειμένου να επηρεάσει την έκβαση δίκης για εμπορία ναρκωτικών διαβιβάστηκε στην Βουλή.

Σύμφωνα με πληροφορίες η δικογραφία σχηματίστηκε μετά από μήνυση που κατέθεσε ο εκδότης των «Παραπολιτικών» Γιάννης Κουρτάκης, ενώ περιλαμβάνει και κατάθεση του εφοπλιστή Ευάγγελου Μαρινάκη.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως για την ίδια υπόθεση διαβιβάστηκε και δεύτερη δικογραφία μετά από μήνυση που υπέβαλλε ο Ευστάθιος Γιαννουσάκης, έγκλειστος στις ελληνικές φυλακές για την υπόθεση του Noor 1. Η συγκεκριμένη δικογραφία είναι κατά πολιτικών προσώπων.

Υπενθυμίζεται ότι στις 25 Σεπτεμβρίου έχει προγραμματιστεί η συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής, της πρότασης που κατέθεσε η ΝΔ για σύσταση εξεταστικής επιτροπής προκειμένου να ερευνηθούν ενδεχόμενες ευθύνες του κ. Καμμένου από τις φερόμενες συνομιλίες του με τον κ. Γιαννουσάκη αλλά και με τον ανακριτικό υπάλληλο του Λιμενικού Σώματος Παναγιώτη Χριστοφορίδη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Παναγούλης: «Ο Τόσκας ήταν πιστός υπηρέτης της χούντας» (pics)

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Στη σκιά της πετρελαιοκηλίδας: «Η παραίτησή μου στη διάθεση του πρωθυπουργού» λέει ο Κουρουμπλής

ΑΚΟΜΑ: Σαντορινιός: «Καθαρός ο Σαρωνικός σε 20 μέρες» – Επιστήμονες: «Χρειάζονται 10 χρόνια»!