Στις 23 Σεπτεμβρίου το τέλος του κόσμου – Τι ισχυρίζεται η θεωρία Revelation 12!

Revelation 12

Θα έρθει το τέλος του κόσμου στις 23 του μήνα; Σύμφωνα με τους οπαδούς μιας θεωρίας η συγκεκριμένη ημερομηνία θα σηματοδοτήσει την αρχή της Αποκάλυψης.

Μια θεωρία με το όνομα Revelation 12 sign προβλέπει ότι η Αποκάλυψη θα αρχίσει σύντομα, με την εμφάνιση μιας γυναίκας ηλιόλουστης, με το φεγγάρι στα πόδια της και ένα στέμμα με 12 αστέρια στο κεφάλι της.

Οι οπαδοί αυτής της θεωρίας πιστεύουν ότι αυτή η προφητεία θα εκπληρωθεί στις 23 Σεπτεμβρίου, καθώς θα γίνει μια αστρονομική ευθυγράμμιση που περιλαμβάνει τους αστερισμούς του Λέοντα και της Παρθένου μαζί με διάφορους άλλους πλανήτες.

Οι οπαδοί της θεωρίας υποστηρίζουν ότι η γυναίκα που αναφέρεται στην προφητεία αντιπροσωπεύει τον αστερισμό της Παρθένου, ενώ το στέμμα με τα αστέρια αντιπροσωπεύει τον Λέοντα.

Και καθώς, κατά την προφητεία, το φεγγάρι βρίσκεται κάτω από τα πόδια της Παρθένου, στις 23 Σεπτεμβρίου ο ήλιος θεωρείται ότι θα περάσει από τον αστερισμό, εκπληρώνοντας έτσι το συγκεκριμένο σκέλος της προφητείας.

Σύμφωνα με τους ιστότοπους των οπαδών αυτής της θεωρίας, η Αποκάλυψη θα γίνει σε δύο φάσεις, με ένα διάστημα επτά ετών ανάμεσά τους γεμάτο δοκιμασίες, κατά το οποίο ο Αντίχριστος θα καταστρέψει την ανθρωπότητα.

Η θεωρία πάντως των συγκεκριμένων οπαδών που περιμένουν την Αποκάλυψη στις 23 Σεπτεμβρίου ελάχιστα βασίζεται στη Βίβλο κι απορρίπτεται σε μεγάλο βαθμό από την ευρύτερη χριστιανική κοινότητα.

Η περίεργη αυτή θεωρία με το όνομα Revelation 12 ξεκίνησε από τον Γουίλιαμ Τάμπλεϊ, ο οποίος είχε ένα κανάλι στο YouTube και το 2011 δημοσίευσε το πρώτο βίντεο σχετικά με την ευθυγράμμιση των πλανητών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απίστευτο! Έφτιαξε τρίκυκλο να πιάνει τα 260 km/h σε 4”, με καύσιμο… νερό

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Έλληνας επιστήμονας «έπιασε» την κίνηση των πιο γρήγορων σωματιδίων

ΑΚΟΜΑ: Άφησε εποχή: Δραματικό τέλος στην ιστορική εξερεύνηση του Κασίνι στον Κρόνο (Εικόνες και βίντεο)