Τι υποστηρίζουν οι αστυνομικοί για τον 16χρονο που χτυπήθηκε από αυτοκίνητο

16χρονος

Σάλος έχει ξεσπάσει για τον τραυματισμό 16χρονου την ώρα που προσπαθούσε να διαφύγει. Υπάρχουν καταγγελίες ότι οι αστυνομικοί δεν αφαίρεσαν τις χειροπέδες, παρότι είχε χτυπηθεί από αυτοκίνητο.

Ο 16χρονος στην προσπάθειά του να διαφύγει την προσαγωγή του στη ΓΑΔΑ έσπρωξε τους αστυνομικούς και με τις χειροπέδες στα χέρια βγήκε στη λεωφόρο Αλεξάνδρας. Τι υποστηρίζουν οι αστυνομικοί.

Ένα από τα διερχόμενα αυτοκίνητα τον παρέσυρε με αποτέλεσμα να τραυματιστεί. Ο νεαρός όση ώρα βρισκόταν στο έδαφος και παρά τον τραυματισμό του εξακολουθούσε να έχει τις χειροπέδες στα χέρια.

Οι τραυματιοφορείς και οι χειροπέδες
Οι αστυνομικοί λένε τώρα ότι ο νεαρός είχε υποστεί σοκ και ήταν σε “υπερδιέγερση”. Δεν στάθηκε δυνατό να του αφαιρέσουν τις χειροπέδες λόγω της κατάστασής του. Μάλιστα λένε οι αστυνομικοί ότι επιχείρησαν να τις αφαιρέσουν εκ νέου όταν στο σημείο έσπευσε να τον παραλάβει, και πάλι όμως χωρίς αποτέλεσμα. Συμπληρώνουν μάλιστα ότι οι τραυματιοφορείς συνέστησαν, λόγω της κατάστασής του, να μην αφαιρεθούν οι χειροπέδες για να είναι πιο εύκολο και σε εκείνους να τον ελέγξουν κατά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Άγρια δολοφονία στον Πειραιά – Ο ανιψιός σκότωσε τον θείο με 10 μαχαιριές

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: «Καρούζος Gate» όπως… μαφία – Απειλές με όπλα και χορός εκατομμυρίων

ΑΚΟΜΑ: Ανθρωποκυνηγητό της ΕΛ.ΑΣ για τον εντοπισμό δυο Τούρκων δραπετών