Φρίκη! Ζευγάρι κανιβάλων σκότωσε και έφαγε 30 άτομα στη Ρωσία

Με ένα φρικαλέο έγκλημα που δεν μπορεί να το συλλάβει ο ανθρώπινος νους ήρθαν αντιμέτωπες οι αστυνομικές αρχές της Κράσνονταρ στην Ρωσία, καθώς σήμερα αποκαλύφθηκε πως ένα ζευγάρι κανιβάλων μπορεί να ευθύνεται ακόμη και για 30  αποτρόπαιες δολοφονίες.

Η αστυνομία ανακοίνωσε πως το ζευγάρι – μία γυναίκα και ένας άνδρας- συνελήφθησαν, ενώ μερικά από τα θύματα βρέθηκαν στο ψυγείο τους.

Σύμφωνα με το τοπικό Mir24, το ζευγάρι φαίνεται να έχει ομολογήσει, ενώ οι αρχές έχουν ταυτοποιήσει μέχρι στιγμής 7 δολοφονίες.

Οι αρμόδιοι πιστεύουν πως οι κανίβαλοι μπορεί να έχουν σκοτώσει ακόμη και 30 άτομα, ενώ λέγεται πως στο ψυγείο τους είχαν αποθηκεύσει θύματα για μελλοντική κατανάλωση.

Σύμφωνα με το ίδιο μέσο, το ζευγάρι συμμετείχε στην απαγωγή, την δολοφονία και την  βρώση θυμάτων από το 1999.

Ο άντρας έχει ήδη συλληφθεί από τον Σεπτέμβριο, όπου τότε βρέθηκαν τα λείψανα μιας γυναίκας σε έναν στρατιωτικό κοιτώνα.

Τότε είχε βρεθεί ένας κάδος με τα μέλη της γυναίκας, καθώς και μία τσάντα που πιθανότητα ανήκει σε εκείνη.

Αργότερα είχε ανακαλυφθεί ένα κινητό τηλέφωνο σε έναν δρόμο στην πόλη του Κρασνοντάρ που περιείχε ανησυχητικές φωτογραφίες. Στις εικόνες, ένας άνθρωπος -προφανώς ο ύποπτος- φαίνεται να ποζάρει με τα μέλη του σώματος μιας διαμελισμένης γυναίκας.

Ο κανίβαλος αρνήθηκε αρχικά ότι σκότωσε τη γυναίκα, λέγοντας απλώς ότι είχε βρει τα απομεινάρια και απλά έβγαλε selfie μαζί τους, ενώ αργότερα έχασε το κινητό τηλέφωνο.

Η έρευνα είναι σε εξέλιξη.

 

Διαβάστε επίσης: Με εισβολή στο Ιρακινό Κουρδιστάν απειλεί ο Ερντογάν