Ψάχνουν και για άλλα θύματα στους σκληρούς δίσκους του παιδόφιλου καθηγητή μουσικής

Δράκος

Στο «ξεψάχνισμα» των αρχείων και του σκληρού δίσκου του 60χρονου καθηγητή μουσικής προχωρούν οι αστυνομικοί, προκειμένου να διαπιστώσουν αν κι άλλα κοριτσάκια έπεσαν θύματα του αδίστακτου παιδόφιλου. 

Κι αυτό γιατί αν και ο Παναγιώτης Δράκος υποστήριξε στους αστυνομικούς ότι μόνο αυτά τα τρία παιδάκια πείραξε, εντούτοις διατηρούν πολλές επιφυλάξεις για το αν τα θύματα του είναι μόνο αυτά.

Δράκος

Την ίδια ώρα, εντύπωση προκαλεί η διπλή προσωπικότητα του 60χρονου ο οποίος ποτέ στο παρελθόν δεν είχε απασχολήσει τις αρχές για ανάλογα αδικήματα. Συνάδελφοι, γνωστοί και φίλοι του Παναγιώτη Δράκου κάνουν λόγο για έναν άνθρωπο χαμηλών τόνων, καλλιεργημένο που ποτέ δεν είχε δώσει το παραμικρό δικαίωμα κι είχε άριστη σχέση με τα παιδιά. Δεν μπορούν δε να εξηγήσουν πως έφθασε σε σημείο να εκτονώνει τις διαστροφές του σε παιδικά κορμάκια, όταν μάλιστα ο ίδιος είναι παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών.

Στους αστυνομικούς αρκέστηκε να ομολογήσει ότι ασέλγησε σε τρία κοριτσάκια, δύο εννιάχρονα και ένα δεκάχρονο και στη συνέχεια τα φωτογράφισε. «Ναι, αυτά που μου περιγράφετε τα έχω κάνει. Όμως δεν έχω πειράξει άλλα παιδιά» είπε κυνικά και πρόσθεσε «Από κάποια φάση και μετά κύλησα σε αυτό και δεν μπορούσα να το ελέγξω. Τα όπλα που βρήκατε, μ’ αρέσουν. Κάνω συλλογή και τα έχω για την προσωπική μου ασφάλεια».

Σύμφωνα με τους αστυνομικούς ο 60χρονος παιδόφιλος, είπε πως ό,τι άλλο έχει να πει, θα το πει στον εισαγγελέα και τον ανακριτή. Χθες, μετά από πολύωρη απολογία, ομόφωνα προφυλακίστηκε και οδηγήθηκε στις φυλακές Τρίπολης. Στη λεγόμενη φυλακή των βιαστών και των παιδεραστών. Οι αστυνομικοί, θα χρειαστούν πολλές ημέρες μέχρι να αποκωδικοποιήσουν τα αρχεία στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές του 60χρονου προκειμένου να διαπιστώσουν αν έχουν πέσει θύματά του κι άλλα παιδάκια.

Ήταν πρώτο φλάουτο της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτός είναι ο πασίγνωστος μουσικός που ασελγούσε σε μαθήτριες

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Έρευνα-σοκ: Αυτά είναι τα βασικά είδη διατροφής που «έκοψαν» οι Έλληνες

ΑΚΟΜΑ: Σοκ στα βόρεια προάστια – Δάσκαλος μουσικής ασελγούσε σε ανήλικες μαθήτριές του