Δείτε τα όσα συγκινητικά είπε ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος για τη Ζωή Λάσκαρη (video)

162
Λυκουρέζος

Ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος μαζί με την κόρη του, Μαρία Ελένη, βρέθηκαν χθες βράδυ, στα Κορφιάτικα βραβεία στο θέατρο «Βέμπο».

Ο γνωστός ποινικολόγος ανέβηκε στη σκηνή για να δώσει το βραβείο που θεσμοθετήθηκε στη μνήμη της συζύγου του κι αξέχαστης ηθοποιού, Ζωής Λάσκαρη. Εμφανώς, συγκινημένος ο κ. Λυκουρέζος, αναφέρθηκε στη σύζυγό του που έφυγε ξαφνικά από τη ζωή στις 18 Αυγούστου.

«Ήθελα να ευχαριστήσω κατ’ αρχήν την Ακαδημία Ελληνικών Βραβείων Τέχνης για την πρωτοβουλία που πήρε να καθιερώσει ένα ετήσιο βραβείο στη μνήμη της Ζωής. Της Ζωής που αυτή τη στιγμή ουρανοδρομεί με τους αγγέλους, και είμαι σίγουρος ότι σας χαμογελάσει, σας ευχαριστεί και σας χειροκροτεί».

Στη συνέχεια τον συνάντησαν οι δημοσιογράφοι και επανέλαβε: «Η Ζωή μας  παρακολουθεί και θα είναι συγκινημένη και ευχαριστημένη με αυτή όλη την τιμή που της γίνεται».

Σε ό,τι αφορά την κόρη της, Μαρία Ελένη, οι δημοσιογράφοι παρατήρησαν τη συγκίνησή της και η ίδια σχολίασε: «Για μένα σημασία έχει να είσαι άνθρωπος, να μη χάνεις ποτέ την παιδικότητά σου και να έχεις αγάπη και αυτά η μητέρα μου τα είχε. Γι’ αυτό αξίζει την αγάπη όλων που έχει προσφέρει σε όλους και αυτό ήταν η μάνα μου».

Δείτε το βίντεο:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απίστευτη γκάφα – Βράβευσαν τη Δέσποινα Βανδή και τη φώναξαν στη σκηνή ως… Άννα Βίσση! (video)

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Απίστευτο περιστατικό στον «αέρα» του Παπαδάκη – «Τι τραβάς ρε καρ#@..!» φώναζε ηλικιωμένος (video)

ΑΚΟΜΑ: Μένιος-Αλεξανδράτου και η δικαστική διαμάχη των 200.000 ευρώ