Home News Οι Κρητικοί απαγωγείς του Λεμπιδάκη και η κίνηση-ματ της ΕΛ.ΑΣ

Οι Κρητικοί απαγωγείς του Λεμπιδάκη και η κίνηση-ματ της ΕΛ.ΑΣ

Ο Μιχάλης Λεμπιδάκης είναι ελεύθερος μετά από επιχείρηση όπου κυριολεκτικά δεν άνοιξε ρουθούνι, αφού οι αστυνομικοί έπιασαν “στον ύπνο” τους απαγωγείς.

Μετά από μια επιχείρηση-ματ των Αστυνομικών, ο Μιχάλης Λεμπιδάκης είναι ελεύθερος από τις 07:30 σήμερα το πρωί, οπότε και οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. εισέβαλαν στον χώρο που τον κρατούσαν οι απαγωγείς.

Οι αστυνομικοί που είχαν καλή πληροφόρηση ήταν βέβαιοι για το σημείο, όμως αυτό που έπρεπε να διασφαλίσουν ήταν η υγεία του Μιχάλη Λέμπιδάκη.

Δύο «φρουροί» στο πλευρό του
Γνώριζαν ποιο είναι το κρησφύγετο των απαγωγέων στη βιομηχανική περιοχή του Ρεθύμνου. Η μάντρα αυτοκινήτων περικυκλώθηκε από τους αστυνομικούς οι οποίοι χρησιμοποίησαν θερμικές κάμερες για να εντοπίσουν το ακριβές σημείο στο οποίο κρατούνταν το θύμα.

Ήθελαν παράλληλα να να δουν πόσοι είναι οι φρουροί του αλλά και σε ποιο σημείο βρίσκονταν.

Ουσιαστικά οι αστυνομικοί “έβλεπαν” τα πάντα. Γνώριζαν ότι οι δράστες είναι οπλισμένοι κι έτσι επιχείρησαν μόνο όταν βεβαιώθηκαν ότι δεν μπορούσαν να αντιδράσουν.

Την ώρα της επέμβασης κοντά στον Μιχάλη Λεμπιδάκη ήταν δύο άτομα. Ο ιδιοκτήτης της μάντρας αυτοκινήτων που είχε μετατραπεί σε χώρο κράτησης του επιχειρηματία κι ένα ακόμη άτομο.

Πάνοπλοι αστυνομικοί εισέβαλαν και τους ακινητοποίησαν διασφαλίζοντας παράλληλα ότι δεν μπορούν να κάνουν κακό στον επιχειρηματία.

Αμέσως απομακρύνθηκε από τον χώρο ο Μιχάλης Λεμπιδάκης κι οδηγήθηκε σε ασφαλές σημείο όπου εξετάστηκε από γιατρό της Αστυνομίας.

Οι πληροφορίες λένε ότι οι απαγωγείς έχουν όλοι καταγωγή από την Κρήτη. Μάλιστα, ο ένας από αυτούς φέρεται να έχει επαγγελματική σχέση με τον Μιχάλη Λεμπιδάκη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ελεύθερος ο Κρητικός επιχειρηματίας Μιχάλης Λεμπιδάκης – Μετά από επιχείρηση της Αστυνομίας!

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Μπαίνουν κάμερες στις πιλοτές των πολυκατοικιών – Τι αλλάζει με τη γνωμοδότηση της αρμόδιας Αρχής

ΑΚΟΜΑ: Χαρά οι μαθητές – Γιατί δεν θα γίνουν σήμερα μαθήματα στα σχολεία

Exit mobile version