Σοκαριστικό – Έπεσε στον γκρεμό εξαιτίας μιας selfie (pics)

68

Η μανία για την τέλεια selfie ήταν η αιτία να χάσει την ζωή της η φοιτήτρια Hyewon Kim από την Νότιο Κορέα. Ανεβαίνοντας σε έναν βράχο λοιπόν στον οποίο χοροπήδησε στην προσπάθειά της να βγάλει την τέλεια φωτογραφία, παραπάτησε και έπεσε από τον γκρεμό.

Η φοιτήτρια σκαρφάλωσε στους βράχους Seven Sisters στο Sussex και αφού ζήτησε από έναν ξένο να την φωτογραφίσει, άρχισε να χοροπηδάει έτσι ώστε να βγει όσο πιο εντυπωσιακή γίνεται.

Η άτυχη φοιτήτρια έχασε την ισορροπία της και με ένα λάθος πήδημα κατέληξε στο γκρεμό, πέφτοντας από ύψος 61 μέτρων.

 

Το κορίτσι από την Νότια Κορέα χτύπησε βαριά στο κεφάλι και έπεσε με το πρόσωπο, με αποτέλεσμα να μην καταφέρει να παραμείνει στην ζωή.

Αυτόπτης μάρτυρας στο τραγικό συμβάν ήταν ο άνθρωπος που την έβγαζε φωτογραφίες.

«Τραβούσα φωτογραφίες και εκείνη έπεσε. Προσπαθήσαμε να καλέσουμε την αστυνομία, αλλά όσο κοιτούσαμε κάτω δεν την βλέπαμε, είχε χαθεί. Εν τέλει βρέθηκε το άψυχο σώμα της στα βράχια από τους διασώστες», ανέφερε ο άντρας που την φωτογράφιζε.

Οι φωτογραφίες πάντως που είχε βγάλει ο ίδιος προτού πέσει δεν έχουν κυκλοφορήσει στα διεθνή μέσα ενώ η αστυνομία αναφέρει πως ο άντρας την είχε φωτογραφήσει ήδη έξι φορές και πως η ίδια ήταν εμφανώς πολύ κοντά στον γκρεμό.

«Φαινόταν να έχει συγκεντρωθεί μόνο σε αυτό και η έκφραση στο πρόσωπό της έδειχνε χαρά», τόνισε ο αστυνομικός Tod Stewart.

Διαβάστε επίσης: Νέες εξελίξεις στη δολοφονία Ζαφειρόπουλου: Ήθελα να τον εκφοβίσουν – Τι μήνυμα μετέφεραν;