Άγρια κόντρα Λεβέντη-Βούτση για την αλλαγή φύλου στα 15: “Η χώρα μπαίνει… σε περίοδο ανωμαλίας” (video)

Λεβέντης

Η χώρα μπαίνει… σε περίοδο ανωμαλίας, ανέφερε από την Βουλή ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, μιλώντας για το θέμα της αλλαγής φύλου. 

«Αγνοείτε την Eκκλησία; Δεν είναι φυσιολογικά πράγματα αυτά. Είμαστε Έλληνες, δεν είμαστε οι φραγκολεβαντίνοι», είπε απευθυνόμενος στους υπουργούς του ΣΥΡΙΖΑ. «Μας λέτε ότι είναι απάνθρωποι όσοι δεν θα το ψηφίσουν. Είναι σοβαρά ζητήματα αυτά που έπρεπε να μπουν σε δημόσια διαβούλευση. Η κυβέρνηση θέλει να το περάσει άψε σβήσε… Δηλώνω ότι στο βαθμό που θα έχω δύναμη στο μέλλον δεν θα στηρίξω καμία κυβέρνηση αν δεν ακυρωθεί αυτός ο νόμος».

Με τα λόγια αυτά ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων πήρε ξεκάθαρη θέση απέναντι στο νομοσχέδιο που προωθεί η κυβέρνηση, ενώ απευθυνόμενος προς τους υπουργούς του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε τα ακόλουθα: «Εσείς αν ζείτε σε μια γειτονιά, πόσο εύκολα θα αποκαλέσετε έναν 15χρονο από Χρήστο, Χριστίνα; Αυτή η Χριστίνα θα μπορεί να κάνει ομαλές σχέσεις;».

Την ίδια στιγμή, έντονη ήταν η κριτική του κατά της στάσης που κρατά η κυβέρνηση εναντίον της Εκκλησίας: «Μιλάτε με απαξιωτικό ρόλο για την Εκκλησία. Λάθος, η Εκκλησία θέλει μόνο να σέβεστε τις αρχές της, υπάρχουν αξίες, υπάρχουν αρχές!».

«Είναι παράνοια, είναι ψυχιατρική ασθένεια… Τους δίνετε κάτι που πάει κοντρα στη φύση. Ο Θεός καθόρισε τα φύλα σε άρρεν ή θήλυ. Είναι ανώμαλα πράγματα αυτά, να αλλάζει ο άνθρωπος μόνος του τα φύλα. Είναι ωραία πράγματα αυτά κ. Βούτση;», τόνισε απευθυνόμενος στον κ. Βούτση για να πάρει την απάντηση: «Ναι είναι ωραία!».

Ο κ. Λεβέντης εξοργίστηκε και ανταπάντησε: «Ντροπή σας. Αυτά να τα κάνετε και να τα λέτε στον περίγυρό σας» και συνέχισε: «Τι είστε δικτάτορες; Αγνοείτε την Εκκλησία. Πολέμησε οι Παπαφλέσσας για να είστε εδώ και να παίρνετε τους μισθούς σας, όχι ο Τσίπρας και ο Μητσοτάκης. Η Εκκλησία θέλει μόνο σεβασμό, όχι να νομοθετεί. Ερωτήσατε την Εκκλησία πριν καταθέσετε το νομοσχέδιο; Αγνοήσατε τις απόψεις της», κατέληξε ο Βασίλης Λεβέντης.

Δείτε το βίντεο:

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ξανά στα δύσκολα η ελληνική οικονομία – Επιστρέφουν στην Αθήνα οι θεσμοί στις 23 Οκτωβρίου

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Αποθέωση Καρανίκα σε Τσίπρα για την αλλαγή φύλου: «Τίμησε την χώρα μας» (pic)

ΑΚΟΜΑ: Σοκ στο ΣΥΡΙΖΑ: Νέα ανταρσία βουλευτή – Η Κασιμάτη καταψηφίζει τροπολογία