Άστραψε και βρόντηξε ο Λεβέντης με την αλλαγή φύλου – “Θα γίνουμε όλοι ανώμαλοι”!

Τα πυρά του κατά του νόμου για την αλλαγή φύλου εξαπέλυσε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης: “Σατράπικα, ύπουλα και με μίσος απέναντι στην Εκκλησία πέρασε ένας νόμος που θα τους κάνει όλους στην Ελλάδα ανώμαλους”, είπε  για τη νομική αναγνώριση ταυτότητας φύλου. 

Μιλώντας στον realfm 97,8, τόνισε πως δεν παραιτήθηκε όπως είχε απειλήσει, επειδή ο υπουργός Σταύρος Κοντονής έχει χρόνο να ξαναφέρει διορθωμένο το νόμο στη Βουλή.

Συγκεκριμένα ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων ανέφερε: «Εμείς θέλουμε τη στήριξη των ατόμων αυτών αλλά δεν θέλουμε να τους πούμε στο νοσηρό τους πάθος “κάντε το μεγαλύτερο”. Διότι έτσι έρχεται η πολιτεία και τους λέει: Μπράβο παιδιά, να γίνουν όλοι ανώμαλοι εδώ μέσα. Όλοι να γίνουν στην Ελλάδα».

Και ο Βασίλης Λεβέντης υποστήριξε: «Να φέρει νέο νόμο ο Κοντονής να τον διορθώσει διαφορετικά αρχίζει διχασμός. Όπου γυρίζω σε όλη την Ελλάδα ο κόσμος είναι εξοργισμένος με τη στάση του Τσίπρα και του Μητσοτάκη».

Σε άλλο σημείο διαφορετικής συνέντευξή του σημείωσε μεταξύ άλλων: «Δεν είναι γενετήσια βλάβη το τρίτο φύλλο, δεν υπάρχει τρίτο φύλο, είναι εγκεφαλική πάθηση. Τελεία και παύλα, Η φύση γεννά δύο φύλα. Αυτοί τρελάθηκαν… Ποια επιστήμη λέει αυτά τα πράγματα; …

Νοσηρό πάθος είναι. Τους ανεχόμεθα, με τα δικαιώματα τους, αλλά όχι να γίνουν και κυρίαρχοι σε μια κοινωνία. Η ανοχή των μειονοτήτων είναι το μεγάλο ζητούμενο, όχι να γίνουν καθοδηγητές για τα υπόλοιπα παιδιά να ακολουθήσουν το δρόμο τους. Γιατί εκεί πάμε τώρα» είπε ο πρόεδρος της Ε.Κ..

Ο κ. Λεβέντης άσκησε κριτική και στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, που βιάστηκε όπως είπε να υπογράψει το διάταγμα, και τον πρόεδρο της Βουλής για την αντίδρασή του απέναντί του, κατηγόρησε μέλη της κυβέρνησης επειδή δεν κάνουν τον σταυρό τους, διευκρινίζοντας ότι:

«ο κ. Αμανατίδης τον κάνει» (αλλά θεωρεί ότι εξ αιτίας της στάσης των άλλων θα πρέπει να παραιτηθεί) και κάλεσε και τον κ. Μητσοτάκη να αποπέμψει την Μαρία Σπυράκη, γιατί είπε για το θέμα της ταυτότητας φύλου, πως υπάρχουν άνθρωποι που «είναι εγκλωβισμένοι σε ένα ξένο σώμα».

Για το θέμα της αλλαγής ταυτότητας φύλου μάλιστα, δήλωσε πως επικοινώνησε και με τον Οικουμενικό Πατριάρχη, ο οποίος, τον παρέπεμψε στο να ακολουθήσει την οδηγία της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδας.

«Προχώρησαν χωρίς να λάβουν υπόψη ούτε τον επιστημονικό κλάδο ούτε την Εκκλησία» είπε ο κ. Λεβέντης.

Διαβάστε επίσης: Guardian: Το παρασκήνιο πίσω από την επίσκεψη Τσίπρα στις ΗΠΑ