Άφησε τα έδρανα ο Αλέξης Τσίπρας και έπιασε την μπάλα (pics)

Στα Γιάννενα βρίσκεται σήμερα ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας. Ένας από τους σταθμούς της επίσκεψής του ήταν το νέο Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών που δημιούργησε η «Αποστολή».

Εκεί, ο πρωθυπουργός δεν έχασε την ευκαιρία να παίξει μπάλα με τα μικρά παιδιά αλλά και να μιλήσει με τους εργαζόμενους.

Ο πρωθυπουργός μοίρασε και δώρα στα παιδιά.

Το Κέντρο παρέχει βοήθεια και στήριξη σε ευπαθείς οικογένειες και τα παιδιά τους.

Προβολή εικόνας στο Twitter

Ο κ. Τσίπρας βρίσκεται στα Γιάννενα στο πλαίσιο των εργασιών του 5ου Περιφερειακού Συνεδρίου για την Παραγωγική Ανασυγκρότηση «Γέφυρες Ανάπτυξης με την Ήπειρο».

Προβολή εικόνας στο Twitter

«Η ανάπτυξη στην Ήπειρο πρέπει να έχει στο επίκεντρο την αύξηση της παραγωγής και της απασχόλησης και τη διαμόρφωση ενός βιώσιμου περιβάλλοντος» έγραψε στο twitter ο πρωθυπουργός.

Με τη λευκή μπλούζα

Από τους πρώτους σταθμούς του Αλέξη Τσίπρα στα Γιάννενα ήταν το Συσκευαστήριο Ιχθύων Θεσπρωτίας «Δάγων».

Προβολή εικόνας στο TwitterΠροβολή εικόνας στο TwitterΕκεί, ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις, ενημερώθηκε και φόρεσε τη λευκή μπλούζα για να περιηγηθεί στους χώρους.

«Ο κλάδος της υδατοκαλλιέργειας αποτελεί έναν από τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους, με την αξία των εξαγωγών να αγγίζει τα 600 εκατ. ετησίως. Σήμερα προέχει η αύξηση της παραγωγής, ως βάση πάνω στην οποία θα στηριχτούμε στο μέλλον. Με την αξιοποίηση των ευρωπαϊκών πόρων, τις οργανώσεις παραγωγών και την καινοτομία, για τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας», τόνισε ο πρωθυπουργός.

Προβολή εικόνας στο TwitterΠροβολή εικόνας στο Twitter