Έρχεται το Money Drop στο Star – Όσα είπε η  Βίκυ Σταυροπούλου για το τηλεπαιχνίδι! (videos)

Σταυροπούλου

Η Βίκυ Σταυροπούλου θα παρουσιάσει το τηλεπαιχνίδι Money Drop μέσα από τη συχνότητα του Star.

Το συζήτησαν από εδώ, το συζήτησαν από εκεί, τελικά είπε το “ναι”. Η δημοφιλής ηθοποιός πολιορκήθηκε από το STAR προκειμένου να αναλάβει την παρουσίαση του Money Drop το οποίο θα προβάλλεται στην prime time ζώνη του καναλιού. Τελικά οι υπεύθυνοι του STAR κατάφεραν με την επιμονή τους να την φέρουν ξανά στις οθόνες μας, αφού η Βίκυ Σταυροπούλου ξεκινά από σήμερα γυρίσματα προκειμένου να μπορέσει να βγει το Money Drop, αν όλα πάνε καλά, μέσα στον Οκτώβρη.

Δείτε το τρέιλερ του Star:

«Όταν μου πρωτοέκαναν την πρόταση που ήταν αρχές καλοκαιριού, πριν ξεκινήσω την περιοδεία, είπα αμέσως όχι. Είχε μια επιμονή αυτό το κανάλι, δηλαδή αν αυτό το έκανε άντρας, θα με είχε παντρευτεί τώρα, αλήθεια σας λέω. Ένιωθα ότι με ήθελαν πολύ και αυτό με τιμούσε ιδιαιτέρως. Αλλά πάλι σκεφτόμουν: «θα τα καταφέρω;». Τελικά νομίζω ότι έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα ήταν σαν να ήταν καρμικό να γίνει. Εγώ ξέρετε ότι όλα αυτά τα χρόνια που είμαι στη δουλειά δεν έχω δουλέψει με άλλο κανάλι εκτός από το MEGA και μου ήταν γενικά πιο δύσκολη η προσαρμογή σε μια τέτοια καινούρια συνθήκη. Ένιωσα σαν να ήμουν στη γειτονίτσα μου.

Εγώ ξέρετε ενώ δείχνω ταμπεραμεντόζα και με αυτοπεποίθηση, είμαι τρομερά ανασφαλής σε ότι αφορά στη δουλειά, τουλάχιστον μέχρι να ξεκινήσει. Είναι και σε μία ώρα, στις 21:00, τέσσερις φορές την εβδομάδα… prime time ξέρετε πολύ καλά τι σημαίνει αυτό, πόσο σκληρός και δύσκολος ανταγωνισμός είναι. Κι εγώ επειδή είμαι και κακομαθημένη και τυχερή από τις προηγούμενες δουλειές που πήγαιναν όλα πρίμα, με έπιασε ένας πανικός «ωχ τώρα, που πας χρυσή μου να τα βάλεις;». Από αύριο ξεκινάμε με την ελπίδα αν όλα πάνε καλά να βγούμε μέσα στον Οκτώβρη» είπε η Βίκυ Σταυροπούλου στους δημοσιογράφους.

Δείτε το βίντεο:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σκληρές εικόνες – Δείτε τον Γεράσιμο Σκιαδαρέση στον πιο τολμηρό ρόλο της καριέρας του (pics & video)

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Χαμός στους Νομάδες μετά το συμβούλιο! «Σου… λείπουν μάγκα! Μας έχεις κάνει μπάχαλο» (video)

ΑΚΟΜΑ: Αποκάλυψη: Τι έγραφε στο γράμμα που άφησε στον Μαυρίδη η Εύη Ιωαννίδου στο Nomads