Αδιέξοδο στη δολοφονία Ζαφειρόπουλου: Ελεύθεροι και οι 4 προσαχθέντες

Λίγες ώρες μετά την προσαγωγής τους αποχώρησαν από το κτίριο της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής οι τρεις προσαχθέντες για την υπόθεση της δολοφονίας του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου. 

Όπως ανέφεραν οι πληροφορίες από την Ελληνική Αστυνομία, δεν προέκυψαν στοιχεία που να τους εμπλέκουν στην υπόθεση της δολοφονίας του δικηγόρου, μέσα στο γραφείο του στα Εξάρχεια.

Την ίδια ώρα, οι αστυνομικοί του τμήματος Ανθρωποκτονιών συνεχίζουν να εξετάζουν όλα τα πιθανά ενδεχόμενα για το κίνητρο των δραστών, ωστόσο κυρίαρχο σενάριο είναι πως ο φόνος του 52χρονου δικηγόρου να σχετίζεται με εκβιαστικές οικονομικές απαιτήσεις της τάξης των 2 εκατ. έως 5 εκατ. ευρώ αλλοδαπών που έχουν έμμεση εμπλοκή στο σκάνδαλο Energa.

Σύμφωνα με τις νεότερες αναφορές, ο Μιχάλης Ζαφειρόπουλος έγινε αποδέκτης «εξοντωτικής πίεσης» από αλβανούς ποινικούς για να τους δοθούν χρήματα από τον πελάτη του και βασικό κατηγορούμενο στην υπόθεση Energa Αριστείδη Φλώρο.

Για το λόγο αυτό, έχουν βρεθεί στη ΓΑΔΑ περισσότερα από 50 άτομα, από την επομένη της δολοφονίας του ποινικολόγου από δύο δράστες.

Διαβάστε επίσης: Κρήτη: Εγκλωβίστηκε γυναίκα στο αυτοκίνητό της σε τροχαίο