Δείτε τον Αλέξη Τσίπρα στους… Αιθέρες – Πέταξε με F16 ο πρωθυπουργός (video)

F16

Ο τρίτος πρωθυπουργός που έκανε πτήση με αεροσκάφος της Πολεμικής Αεροπορίας, έγινε ο Αλέξης Τσίπρας.

Ο κ. Τσίπρας βρέθηκε σήμερα στην 110 πτέρυγα μάχης κι αφού ενημερώθηκε επιβιβάστηκε σε ένα F16.

F16

Ο κ. Τσίπρας έφτασε στις 9 το πρωί στην 110 πτέρυγα μάχης στη Λάρισα κι αφού έγιναν όλες οι απαραίτητες προετοιμασίες έκανε την περίφημη πτήση.

Στο F16 ήταν γραμμένο το όνομα του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα. Ο πρωθυπουργός εντυπωσιασμένος ανέβηκε τη σκάλα για να μπει στο F16, φόρεσε την ειδική κάσκα κι έδειξε έτοιμος για την πτήση.

Αφού έγινε ο έλεγχος των πτερυγίων η απογείωση ήταν γεγονός.

Η πτήση ξεκίνησε στις 12.00 και ο πρωθυπουργός πέταξε πάνω από την Σύρο, την Λήμνο, τον Αη Στράτη και το Αγιο Όρος. Ο πρωθυπουργός μίλησε για μια μοναδική εμπειρία. Για μια εμπειρία ζωής όπως είπε.

«Το μεγάλο υπερόπλο που έχουμε είναι η ψυχή των πιλότων, αυτό είναι το μυστικό της Πολεμικής Αεροπορίας». Αυτό είπε ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, αμέσως μετά την πτήση με μαχητικό αεροσκάφος F-16 C/D Block 52+ πάνω από το Βόρειο Αιγαίο.

Στο πλαίσιο της επίσκεψής του στην 110 Πτέρυγα Μάχης και στην 337 Μοίρα στη Λάρισα ο κ. Τσίπρας είπε απευθυνόμενος στους πιλότους:

«Υπερασπιζόσαστε την εθνική μας κυριαρχία με την ετοιμότητά σας και την ικανότητά σας, όμως, ταυτόχρονα και την ειρήνη και τη σταθερότητα στην περιοχή. Διότι εμείς είμαστε δύναμη ειρήνης, σταθερότητας και φιλίας και η ετοιμότητά μας να αντιμετωπίσουμε οποιοδήποτε κίνδυνο και οποιαδήποτε απειλή είναι μία ετοιμότητα που ενισχύει τη δυναμική τής ειρήνης και της σταθερότητας σε όλη αυτήν την περιοχή».

Όπως πρόσθεσε ο κ. Τσίπρας, πέρα από την πατρίδα, οι πιλότοι της Πολεμικής Αεροπορίας υπερασπίζονται και σημαντικές αξίες που έχουν γεννηθεί στην Ελλάδα, τις αξίες της ελευθερίας, του δικαίου και της δημοκρατίας.

Για την πτήση με το μαχητικό αεροσκάφος, ο πρωθυπουργός σημείωσε: «Είναι μία από τις πιο συγκλονιστικές εμπειρίες που έχω ζήσει ποτέ».

Δείτε το βίντεο:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Πετάει, πετάει, ο Τσίπρας;» – Το… χιουμοράκι του Μαξίμου για το πρόγραμμα του Αλέξη! 

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Τετ-α-τετ Τσίπρα-Τραμπ: Τι θα ζητήσει ο Έλληνας πρωθυπουργός από τον «πλανητάρχη»

ΑΚΟΜΑ: Έρχονται οι κληρώσεις – Έπεσαν οι υπογραφές για τη «φορο-λοταρία»