Δείτε το λόγο – Γιατί η Πάμελα Άντερσον είναι η πιο hot πενηντάρα! (pics)

Μπορεί να πέρασαν αρκετά χρόνια από τότε που η Πάμελα Άντερσον έγινε παγκοσμίως γνωστή ως η πιο καυτή ναυαγοσώστρια του Baywatach, αλλά ακόμα και στα 50 της χρόνια κανείς δεν μπορεί να πει πως δεν παραμένει απόλυτα σέξι!

Η γνωστή ηθοποιός πόζαρε ολόγυμνη για τις ανάγκες του περιοδικού KING KONG και όπως βλέπουμε στις φωτογραφίες το κορμί της είναι ακόμα καλύτερο απ΄ ότι ήταν στα νιάτα της. Η γοητευτική 50αρα που κατάφερε να νικήσει την ηπατίττιδα C η οποία την παίδευε για πολλά χρόνια πόζαρε στο φωτογραφικό φακό του David La chappelle και το αποτέλεσμα είναι κάτι παραπάνω από εντυπωσιακό!

 

 

The Bad Boy & The Bombshell starring @pamelaanderson & @sergeipolunin reimagined by @portiswasp1 🦑 Photo @davidlachapelleofficial Styling @daveysutton • #kingkongmagazine AW17 #davidlachapelle #pamelaanderson #sergeipolunin

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη KING KONG MAGAZINE (@kingkongmagazine) στις

✨Into the Night 🎬 with @pamelaanderson & @sergeipolunin @david_lachapelle @daveysutton __________ ‘The Bad Boy of Ballet & The Bombshell” Out now in #kingkongmagazine #pamelaanderson #sergeipolunin #davidlachapelle

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη KING KONG MAGAZINE (@kingkongmagazine) στις

– I said pour yourself a drink.. 🥃 @pamelaanderson & @sergeipolunin 📸#DavidLaChapelle for #kingkongmagazine – out now

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη KING KONG MAGAZINE (@kingkongmagazine) στις

Διαβάστε επίσης: Παίκτης του Survivor πετάει το γάντι: «Στο Nomads οι παίκτες είναι στημένοι και τα αγωνίσματα βαρετά» (video)

Μην χάσετε: Δείτε τη στιγμή που ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου βάζει τις φωνές στην Ελένη Ράντου (video)