Δημοσκόπηση σοκ για τον Τραμπ – Είναι σεξιστής, ρατσιστής και ανέντιμος!

Μια δημοσκόπηση – “κόλαφος” του Politico για τον Ντόναλντ Τραμπ σχεδόν έναν χρόνο μετά την εκλογή του, δημοσιεύτηκε από το ομώνυμο έντυπο, προκαλεί σοκ στην Αμερική, καθώς καταγράφονται απίστευτοι χαρακτηρισμοί για τον Πρόεδρο των ΗΠΑ.

Τα αποτελέσματα δεν είναι καθόλου κολακευτικά για τον Αμερικανό Πρόεδρο, αφού σε μόλις έναν χρόνο έχει καταφέρει να τον αντιπαθήσει σχεδόν όλος ο πλανήτης, αλλά και πιθανότατα όσοι τον ψήφισαν.

Ενδεικτικό είναι ότι μερικά από τα επίθετα με τα οποία «έλουσαν» τον Ντόναλντ Τραμπ όσοι ρωτήθηκαν στην δημοσκόπηση ήταν: Ανέντιμος, σεξιστής, απρόσεκτος, μυγιάγγιχτος, χωρίς ίχνος συμπόνοιας, ασταθής!

Και μπορεί να μην προκαλούν έκπληξη σε κάποιους όλα αυτά, αλλά στην συνολική αποδοχή από τους ψηφοφόρους ο Ντόναλντ Τραμπ πρέπει να το ξανακοιτάξει.

Έτσι, μια εβδομάδα μετά την απαράδεκτη συμπεριφορά του απέναντι στην χήρα Αμερικανού στρατιώτη και την αποδοκιμασία από δυο κορυφαίους γερουσιαστές του κόμματός του ο Τραμπ πρέπει να βρει τρόπο να το γυρίσει.

Μόνο το 33% των ψηφοφόρων στην δημοσκόπηση των POLITICO/Morning Consult poll λένε ότι ο Τραμπ είναι συμπονετικός ενώ το 54% λέει ότι δεν είναι.

Η δημοσκόπηση έγινε από τις 19 έως τις 23 Οκτωβρίου και ενώ είχε προηγηθεί το τηλεφώνημα – κάζο για τον Τραμπ, στην χήρα του στρατιώτη. Απάντησαν 1988 άτομα.

Επίσης, μόνο 39% των ψηφοφόρων πιστεύουν ότι ο Τραμπ είναι δυνατός ηγέτης. Οι μισοί λένε ότι δεν είναι. Το 54% τον θεωρεί ασταθή και το 50% τον θεωρούν σεξιστή.

Το 45% τον θεωρεί ρατσιστή, ενώ το 56% θεωρεί ότι κυβερνά χαοτικά.

Διαβάστε επίσης: Πόλεμος… εκατομμυρίων – Ζάμπλουτος Αμερικανός ξεκινά εκστρατεία για να φύγει ο Τραμπ από την προεδρία