Η πιο σέξι νομάδα – H διαδρομή της Κολέτσα από τη Βέροια στο Fame Story κι από την αγκαλιά του Γιγουρτάκη στο Nomads (pics)

Κολέτσα

Λένε πως με τη συμμετοχή στο παιχνίδια επιβίωσης του ΑΝΤ1, η πάντα σέξι Χριστίνα Κολέτσα, θέλει να γίνει η νέα… Ειρήνη Παπαδοπούλου. Κι ας μετράει αρκετά χρόνια παραπάνω στις λαϊκές πίστες!

Κολέτσα10

Πέρα από την εντυπωσιακή εμφάνιση, υπάρχει πλέον μια γυναίκα τριάντα επτά ετών, που δεν της χαρίστηκαν και πολλά πράγματα στη ζωή της.

Παιδί ακόμα συνειδητοποίησε στα εφτά της χρόνια, ότι οι σφαλιάρες που έδινε συχνά στην μητέρα της ο πατέρας της, δεν ήταν επειδή ήταν απλά πιο δυνατός και το έδειχνε. «Κατάλαβα ότι κάτι δεν πάει καλά και κάποια στιγμή είπα στη μαμά μου ότι πρέπει να φύγουμε. Πήραμε τηλέφωνο ένα ταξί, πήραμε δυο ρούχα και φύγαμε» θα πει χρόνια αργότερα σε συνέντευξή της στο Nitro.

Η παιδική της ηλικία την σημάδεψε και στις σχέσεις της, από νεαρή κοπέλα στην Θεσσαλονίκη, εκεί όπου σπούδασε δημοσιογραφία κι έκανε τα πρώτα της βήματα στην τηλεόραση σε τοπικά κανάλια, πριν κάνει την στροφή στο τραγούδι.

Ανοίγει πρόγραμμα σε μαγαζιά κι όσοι τυχεροί έχουν πάει από νωρίς θαυμάζουν μια κούκλα πάνω στην πίστα, που μπορεί να μην είναι φωνάρα, αλλά προσπαθεί να γίνει καλύτερη.

Κολέτσα05

Ιστορία… φήμες
Το “Fame Story” το 2006 είναι η μεγάλη της ευκαιρία να γίνει ευρύτερα γνωστή στο κοινό μέσα από την τηλεόραση. Δηλώνει συμμετοχή, την παίρνουν και παρόλο που δεν κερδίζει, είναι από τα πιο δημοφιλή πρόσωπα, εδικά μετά τη διαρροή ενός βίντεο που την έδειχνε να αλλάζει ρούχα. Βγαίνοντας από το παιχνίδι, υπογράφει το πρώτο της δισκογραφικό συμβόλαιο και ξεκινάει μια πορεία που δεν θα την χρίσει ποτέ σταρ πρώτου μεγέθους, θα της χαρίσει όμως κάποια σουξέ όπως το «Έκτη αίσθηση».

Κολέτσα06

Χτυπημένη από τη μοίρα
Ένας από τους άντρες που σημάδεψε τη ζωή της ήταν ο αδικοχαμένος Νίκος Γιγουρτάκης, με τον οποίο έζησε πολύ ευτυχισμένες στιγμές σε έναν έρωτα που δεν είχε όμως ευτυχή κατάληξη, παρά την χημεία και το πάθος που υπήρχε.

«Σε ευχαριστώ που με έμαθες να ζω…» Σε κάποιες φωτογραφίες που εκείνος σκύβει τρυφερά πάνω στον ώμο της έχει αποτυπωθεί το πόσο καλά ένιωθε δίπλα του η Χριστίνα, ενώ ακόμη και όταν χώρισαν, παρέμειναν φίλοι.

Κολέτσα03

Ο θάνατος του νεαρού επιχειρηματία το 2011 την συντάραξε και για αρκετό καιρό όπως έχει πει η ίδια έπαιρνε ηρεμιστικά χάπια προκειμένου να μπορέσει να κοιμηθεί.

Τον αποχαιρέτησε με ένα συγκλονιστικό γράμμα στο οποίο ενέφερε μεταξύ άλλων: «Δεν θυμάμαι καν πριν πόσα χρόνια σε γνώρισα γιατί από εκείνη την ημέρα και μετά ήταν σαν να σε ήξερα από την ημέρα που γεννήθηκα. Ποτέ δεν προσδιόρισα ώς τι ήσουν δίπλα μου, ήσουν όμως πάντα δίπλα μου.

Κολέτσα04

Πάντα ήξερα ότι αυτό που μας ένωσε ήταν κάτι μαγικό και η αγάπη μας δεν θα σβήσει ποτέ. Σε ευχαριστώ που με έμαθες να ζω».

Πριν φύγει ο Νίκος, ο επόμενος δεσμός της ήταν με τον Γιώργο Μελισσανίδη, με τον οποίο επίσης χώρισε μετά από μια πολυσυζητημένη σχέση, αναζητώντας μάταια(;) μέχρι στιγμής τον άντρα των ονείρων της.

Κολέτσα07

«Ο μεγαλύτερος φόβος της ζωής μου είναι να μη με εγκαταλείψουν. Φεύγω πριν με εγκαταλείψουν και δεν ξέρω αν θα ξεπεράσω ποτέ τις ανασφάλειές μου» είχε πει το κορίτσι που στα δέκα οχτώ του χρόνια έφυγε για να συναντήσει τη ζωή με ένα πεντοχίλιαρο κι ένα σακίδιο.

Κολέτσα08

 

Στο Nomads δείχνει ότι πήγε αναζητώντας άλλη μια ευκαιρία στην ζωή της και πιθανόν, μια νέα καριέρα στο τραγούδι που ίσως να χρωστάει η ζωή σε αυτό το κορίτσι.

Κολέτσα09

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ποια πρώην Πρώτη Κυρία εμφανίστηκε με αυτό το super sexy φόρεμα; (pics)

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Από το Ντουμπάι η Μις Όαση 2017 «καίει» και την Μύκονο (video)

ΑΚΟΜΑ: Jaclyn Swedberg: Κάνει τους άνδρες να χάνουν τα λόγια τους (pics)