Θρίλερ με γυναίκα που βρέθηκε μαχαιρωμένη στο Β΄ Νεκροταφείο

Συναγερμός έχει σημάνει στην Ελληνική Αστυνομία μετά από τον εντοπισμό γυναίκας, η οποία είχε δεχθεί δολοφονική επίθεση και βρέθηκε μέσα στο Β΄ Νεκροταφείο της Αθήνας.

Η γυναίκα που, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες είναι ηλικίας περίπου 30 χρόνων, βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις της, να φέρει τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο, όπως μετέδωσε ο ant1news.gr.

Η σορός της εντοπίστηκε μέσα στον χώρο του Κοιμητηρίου κι αμέσως εκλήθη η Αστυνομία και το ΕΚΑΒ, ωστόσο ήταν ήδη αργά, καθώς η γυναίκα είχε πεθάνει.

Στον χώρο του Β΄ Νεκροταφείου έσπευσε και ιατροδικαστής, για την αυτοψία, από την οποία, μαζί και με την νεκροψία- νεκροτομή, οι αστυνομικοί ελπίζουν να προκύψουν στοιχεία για τα αίτια του θανάτου της γυναίκας.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις των αστυνομικών, πρόκειται για εγκληματική ενέργεια και μάλιστα σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν συλλέξει οι αστυνομικοί, η γυναίκα χτυπήθηκε σε άλλο σημείο του Κοιμητηρίου και μεταφέρθηκε ή περπάτησε ως το σημείο που βρέθηκε νεκρή ή το έγκλημα τελέστηκε σε άλλη περιοχή και ο δράστης ή οι δράστες την μετέφεραν στον τόπο που εντοπίστηκε νεκρή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Σάλος για το «κόψιμο» κληρικού στον αέρα από παρουσιαστές του Σκάι (vid)

Τους έπιασαν στον ύπνο – Εξαρθρώθηκε στην Θεσσαλονίκη κύκλωμα διακίνησης λαθραίων τσιγάρων (pics)

Άγριος ξυλοδαρμός 30χρονου φοιτητή στο Ρέθυμνο – Σοκαριστικές φωτογραφίες