Καμπύλες πολλών εκατ. – Ο χορός της JLo που τίναξε την μπάνκα στον αέρα! (video)

Το Πουέρτο Ρίκο προσπαθεί να σταθεί στα “πόδια” του μετά την τεράστια καταστροφή που πραγματοποίησε ο τυφώνας “Μαρία”. Σε αυτό λοιπόν η JLo θέλησε να βοηθήσει και το έκανε και με το παραπάνω δίνοντας έτσι μια ανάσα στους πληγέντες του προηγούμενου μήνα.

Η διεθνούς βεληνεκούς σταρ Τζένιφερ Λόπεζ, ο τραγουδιστής και πρώην σύζυγός της Μαρκ Άντονι και ο αστέρας του μπέιζμπολ και νυν σύντροφός της Άλεξ Ροντρίγκεζ ένωσαν τις δυνάμεις τους και κατάφεραν να συγκεντρώσουν περισσότερα από 35 εκατομμύρια δολάρια για την ανοικοδόμηση του νησιού.

Το σημαντικό αυτό ποσό συγκεντρώθηκε μέσω του τηλεμαραθωνίου «One Voice: Somos Live» («Μία Φωνή: Είμαστε Live») που μεταδώθηκε ταυτόχρονο σε πολλά κανάλια ανάμεσα στα οποία τα NBC, Telemundo, Univision και Viacom.

Ανάμεσα στους καλλιτέχνες που πήραν μέρος, πλην των τριών που προαναφέραμε, ήταν οι Demi Lovato, Maroon 5, Ricky Martin, Maxwell, Gwen Stefani, Stevie Wonder, Chris Martin και Mary J. Blige.

Πολλά μέσα ενημέρωσης στην άλλη άκρη του Ατλαντικού ότι η πρωτοβουλία της λατίνας σταρ και των άλλων καλλιτεχνών είναι αξιαίπενη καθώς πέρα από την τόσο σημαντική οικονομική ενίσχυση, απλώνει ένα χέρι αλληλεγγύης στους πληγέντες, σε αντίθεση με την αλγεινή εντύπωση που άφησε ο Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος λίγο πολύ… επέκρινε τους Πορτορικανούς ότι του κατέστρεψαν τον προϋπολογισμό.

Υπενθυμίζεται ότι τόσο η Τζένιφερ Λόπεζ όσο και ο Μαρκ Άντονι έχουν καταγωγή από το Πουέρτο Ρίκο -οι γονείς τους μετακόμισαν στις ΗΠΑ από το νησί- ενώ ο Ροντρίγκεζ έχει καταγωγή από τη Δομινικανή Δημοκρατία, η οποία επίσης υπέστη εκτεταμένες καταστροφές από τον τυφώνα.

Όποιος επιθυμεί, μπορεί να στείλει ακόμη την συνεισφορά του για τα θύματα του τυφώνα στο https://somosonevoice.com/default.aspx

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης: Τίτλοι τέλους για γνωστό ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Μην χάσετε: Διαβάστε τα – Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων με μία ματιά

Ακόμη: Θρήνος: Έφυγε από την ζωή αγαπημένη ηθοποιός (vid)