Καυστική απάντηση της ΝΔ για πτήση του Τσίπρα και κάνναβη: “Τι πίνετε και δεν μας δίνετε”

Καυστικές απαντήσεις για την πτήση του πρωθυπουργού με μαχητικό της πολεμικής αεροπορίας, αλλά και για τις εκπεφρασμένη πρόθεση της κυβέρνησης να φέρει νομοσχέδιο για την αποποινικοποίηση της Κάνναβης, έδωσε η Νέα Δημοκρατία. 

Το πρωί σήμερα, με ένα μυστηριώδες non paper το Μέγαρο Μαξίμου προσπαθούσε να προϊδεάσει τους δημοσιογράφους για την πτήση που θα έκανε ο πρωθυπουργός με F16. Το non paper προκάλεσε αρχικά σύγχυση καθώς δεν ήταν αντιληπτό τι ακριβώς εννοούσε…

Έγραφε: Πετάει, πετάει, ο Τσίπρας; Αυτή είναι η απάντηση στους συναδέλφους που αναρωτιούνται για το σημερινό πρωινό πρόγραμμα του Πρωθυπουργού.

Με αντίστοιχο non paper απάντησε η ΝΔ. «Είναι προφανές ότι ο κ. Τσίπρας πετάει εδώ και καιρό. Πετάει στα σύννεφα μακριά από τα πραγματικά προβλήματα των πολιτών», τόνισαν πηγές της Συγγρού.

Επίθεση για την κάνναβη

Με σκωπτικό ύφος η αξιωματική αντιπολίτευση σχολιάζει την πρόθεση της κυβέρνησης να φέρει νομοσχέδιο στην Βουλή για την ινδική κάνναβη

Κύκλοι της Νέας Δημοκρατίας σχολιάζουν πως είναι αυτονόητο ότι το κόμμα τους θα εξετάσει το νομοσχέδιο για την κάνναβη, αφού προηγουμένως συμφωνήσουν για το περιεχόμενο, τόσο οι κυβερνητικοί εταίροι, «όσο και οι τάσεις τους που αδυνατούμε να παρακολουθήσουμε».

«Μέχρι τότε ας απαντήσει τουλάχιστον η Κυβέρνηση στο εύλογο ερώτημα των πολιτών “τι πίνετε και δεν μας δίνετε”» προσθέτει η ΝΔ και σημειώνει: «Μια Κυβέρνηση που:

-Υπερφορολογεί τους πάντες και τα πάντα

-Φυλλορροεί υπό το βάρος της πίεσης των οικονομικών αδιεξόδων που ίδια προκάλεσε

-Αδυνατεί να προσελκύσει επενδύσεις

-Έχει εγκαταλείψει στην τύχη τους τα νοσοκομεία και τη δημόσια υγεία

Φέρνει στην Βουλή ένα νομοσχέδιο για την κάνναβη».

Διαβάστε επίσης: Γνωστός μεγαλοδημοσιογράφος προανήγγειλε την επιστροφή του στην πολιτική