Κι ‘όμως το είδαμε και αυτό – Γυναίκα ουρεί όρθια σε ανδρικές τουαλέτες (video)

Έχουμε δει να γίνονται πολλά πράγματα σε αγώνες εντός και εκτός γηπέδων. Αυτή την φορά όμως το περιστατικό με μια μεθυσμένη γυναίκα  στην Αμερική που προσπάθησε να ουρήσει, έκανε τον γύρο του κόσμου.

Την ανάγκη της θέλησε να κάνει μια γυναίκα σε ένα παιχνίδι των Miami Dolphins αλλά η ουρά στις γυναικείες τουαλέτες ήταν τόσο μεγάλη που δεν μπορούσε να περιμένει και αποφάσισε να πάει στις ανδρικές.

Το παράξενο βίντεο δείχνει μια ξανθιά γυναίκα να στέκεται όρθια μπροστά σε έναν ουρητήρα στην προσπάθειά της να ανακουφιστεί, ενώ περιτριγυρίζεται από άνδρες που την επευφημούν κατά τη διάρκεια του αγώνα που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Κυριακή.

Με μια μπίρα στο ένα χέρι και το άλλο στον τοίχο για ισορροπία, η γυναίκα σκύβει προς την τουαλέτα με το σορτσάκι της κατεβασμένο στα γόνατα.

NSFW: Miami woman pees in men’s room urinal at Sunday’s Dolphins-Jets game at Hard Rock Stadium because Miami (and New York)

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Billy Corben (@billycorben) στις

 Το βίντεο γυρίστηκε την Κυριακή στο Hard Rock Stadium στο Μαϊάμι, στον αγώνα των Dolphins εναντίον των New York Jets.

Αρκετοί ήταν αυτοί που ανέβασαν το συγκεκριμένο βίντεο στο λογαριασμό τους στο Instagram, συμπεριλαμβανομένου του χρήστη Μπίλι Κόρμπεν, που έχει σχεδόν 15.000 οπαδούς. Ο ίδιος μιλώντας για το βίντεο είπε: «Γυναίκα από το Μαϊάμι ουρεί στις ανδρικές τουαλέτες στο παιχνίδι Dolphins-Jets στο Hard Rock Stadium επειδή έτσι είναι στο.. Μαϊάμι».

Η γυναίκα, που φαίνεται να φορά ένα ροζ μπλουζάκι με το σορτς να έχει πέσει στα γόνατά της, ανακουφίζεται ενώ προσπαθεί να ισορροπήσει κρατώντας στο ένα της χέρι ένα ποτήρι μπίρα.

Οι άνδρες πάντως στις τουαλέτες δεν φαίνονται να ενοχλούνται από την παρουσία της με κάποιον μάλιστα να την επευφημεί κιόλας.

Διαβάστε επίσης: ΗΠΑ: Αστυνομική καταδίωξη 10χρονου που έτρεχε με 160 χλμ την ώρα! (pics & video)

Μην χάσετε: Με μια ελληνική ρήση ο Μαριάνο Ραχόι στηλίτευσε την Καταλονία στην ισπανική Βουλή (pics)

Ακόμη: Εντυπωσιακό βίντεο: Μαύρο SUV τρακάρει τον Εσθονό πρωθυπουργό! (video)