Κυκλοφόρησαν τα μαγικά χαρτάκια για το Ελλάδα-Κροατία

Με το πρώτο ματς της Εθνικής Ελλάδας να πλησιάζει για τα μπαράζ του Μουντιάλ απέναντι στην Κροατία, από σήμερα θα είναι διαθέσιμα τα εισιτήρια για τον επαναληπτικό αγώνα στο “Γ. Καραϊσκάκης” που θα πραγματοποιηθεί στις 12 Νοεμβρίου και ώρα 21:45.

Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να προμηθευτούν -άμεσα- τα “μαγικά χαρτάκια” ηλεκτρονικά, μέσα από την πλατφόρμα «pame-ethniki», ενώ τα εισιτήρια θα βρεθούν στα εκδοτήρια του “Γ. Καραϊσκάκης” στις 9 Νοεμβρίου.

Η ενημέρωση της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας

“Στη διάθεση των φίλων της Εθνικής Ομάδας τέθηκαν τα εισιτήρια του αγώνα Ελλάδα-Κροατία, ο οποίος θα διεξαχθεί την Κυριακή 12 Νοεμβρίου και ώρα 21:45 στο «Γ. Καραϊσκάκης» και εντάσσεται στο πλαίσιο των ευρωπαϊκών play-offs για το Παγκόσμιο Κύπελλο 2018.

Ηλεκτρονικά εισιτήρια

Μέσω της πλατφόρμας www.pame-ethniki.gr, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθευτούν άμεσα τα εισιτήριά τους.

Όσοι φίλαθλοι προμηθευτούν τα εισιτήριά τους ηλεκτρονικά, μπορούν να εισέλθουν στο γήπεδο είτε μέσω της υπηρεσίας print@home τυπώνοντας το εισιτήριό τους είτε μέσω της εφαρμογής για κινητό (smartphone) τηλέφωνο, για την οποία πρέπει να κάνουν τα παρακάτω βήματα:

Επιλέγουν την παραλαβή-εμφάνιση εισιτηρίων στο smartphone κινητό τους. Για να μπορέσουν να δουν το εισιτήριό τους θα πρέπει να συνδεθούν στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.pame-ethniki.gr μέσω του smartphone κινητού τους και να επιλέξουν «e-tickets» αφού συνδεθούν στον λογαριασμό τους. Κατά την πρόσβασή τους στο γήπεδο θα πρέπει απαραίτητα να έχουν δυνατότητα σύνδεσης με δεδομένα (data) για να εμφανίσουν το QR code που θα έχουν λάβει και να ελεγχθεί αυτό από το προσωπικό στις θύρες εισόδου.

Εισιτήρια από εκδοτήρια

Η διάθεση των εισιτηρίων από το «Γ. Καραϊσκάκης» θα αρχίσει την Πέμπτη 9 Νοεμβρίου και συγκεκριμένα από τα εκδοτήρια της θύρας 17 και της θύρας 25 (10:00 – 18:00) και θα διαρκέσει έως την ημέρα του αγώνα ή έως εξαντλήσεώς τους.

Σημειώνεται ότι παιδικό εισιτήριο μπορεί να εκδοθεί για παιδιά ηλικίας έως 16 ετών (γεννημένα από το 2001)».”

Διαβάστε επίσης: Σοκάρει η αφίσα των τζιχαντιστών – Στο στόχαστρο του ISIS ο Μέσι εν όψει Μουντιάλ (pics)

Μην χάσετε: Πρόκριση με ανατροπή για το Τριφύλλι στην Καρδίτσα

Ακόμη: Ο Ατρόμητος ζει το δικό του όνειρο στην Superleague (video)