“Κωλοτούμπα” για το Taxibeat – Κάνει πίσω η κυβέρνηση στο επίμαχο νομοσχέδιο για τις εφαρμογές!

Taxibeat

Πίσω φαίνεται πως κάνει η κυβέρνηση στο περιβόητο νομοσχέδιο που έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις, καθώς στην ουσία καταργούσε την πλατφόρμα Taxibeat.

Έτσι, σε μία προσπάθεια να κατευνάσει τις αντιδράσεις που προκάλεσε τόσο στους επαγγελματίες του χώρου των ταξί όσο και στους απλούς πολίτες που έκαναν χρήση της εφαρμογής, το υπουργείο Μεταφορών, σύμφωνα με πληροφορίες παίρνει πίσω το νομοσχέδιο που είχε ετοιμάσει και δηλώνει ότι θα προχωρήσει σε διάλογο με όλους όσοι εμπλέκονται προκειμένου να βρεθεί λύση στο ζήτημα.

Μάλιστα, σε δηλώσεις του ο ιδρυτής της Taxibeat και CEO της Beat, Νίκος Δρανδάκης, αναφέρει ότι ο υπουργός δεσμεύτηκε στον ίδιο ότι το νομοσχέδιο που διέρρευσε δεν είναι αυτό που επεξεργάζονται, κι ότι όταν ολοκληρωθεί η συγγραφή του νομοσχεδίου θα του δοθεί η ευκαιρία να το δει ώστε να διατυπώσει τις απόψεις του, πολύ πριν αυτό προωθηθεί στη Βουλή.

«Αυτή είναι μια εξέλιξη που μας ικανοποιεί και πιστεύω ότι από τη στιγμή που θα ξεκινήσει αυτός ο διάλογος για την ουσία του νομοσχεδίου, θα βρούμε μια κοινή συνισταμένη και όλα θα πάνε καλά», είπε ο κ. Δρανδάκης, ωστόσο τόνισε πως «παρ’ όλα αυτά, παραμένουμε σε επιφυλακή».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 4 χρόνια φυλάκισης στην Αρετή Τσοχατζοπούλου για χρέη 1,4 εκατ. ευρώ

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Πρώτες δηλώσεις Λεμπιδάκη: «Δεν φοβήθηκα για τη ζωή μου… Αισθάνομαι ότι ξαναγεννήθηκα» (video)

ΑΚΟΜΑ: Πείνα στο ΕΜΠ – Χωρίς φαγητό 1.100 φοιτητές