Νέα τρέλα! Το κίνημα του γυμνισμού ταξιδεύει στα πιο απίθανα μέρη του πλανήτη (pics)

Σαρώνει στο Instagram το κίνημα του γυμνισμού καθώς μετρά αυτή τη στιγμή 120.000 πιστούς ακολούθους που παρακολουθούν στενά και επιβραβεύουν αντίστοιχα με χιλιάδες likes γυμνούς τουρίστες -γυναίκες και άντρες- να ποζάρουν στη φύση!

Στο «Naked in Nature», το λογαριασμό του Instagram, οι απανταχού ταξιδιώτες καλούνται να στείλουν τις γυμνές φωτογραφίες τους από διάφορα εντυπωσιακά μέρη του πλανήτη και αν είναι άνω των 18 ετών, οι υπεύθυνοι του λογαριασμού τις αναρτούν.

Η βασική ιδέα πίσω από το κόνσεπτ είναι πως δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να γιορτάσουμε και να τιμήσουμε την φύση, από το να επαναφέρουμε επίσης τα σώματά μας στην φυσική τους κατάσταση, δηλαδή χωρίς ρούχα, εντελώς γυμνοί.

Το αποτέλεσμα οπωσδήποτε δικαιώνει τους φυσιολάτρες αφού τα τοπία είναι πάντα μαγευτικά αλλά και όσους έχουν έντονες καλλιτεχνικές ανησυχίες αφού μπορούν να αντλήσουν έμπνευση για τις πόζες στο επόμενο ταξίδι τους.

Οι φωτογραφίες εκτός από «ήρεμες» πόζες ανθρώπων που ατενίζουν την μαγεία του πλανήτη, περιλαμβάνουν και μερικούς πιο θαρραλέους, οι οποίοι ποζάρουν κάνοντας διάφορες αθλητικές δραστηριότητες, από σκι και surfing μέχρι πεζοπορία στα βουνά. Και πάντα γυμνοί.

Διαβάστε επίσης: Η Νατάσα Καλογρίδη στους Nomads κρύβει την ηλικία της αλλά εμείς τη μάθαμε…(pics)