Ξεκαθάρισμα νονών οι πυροβολισμοί σε γνωστό μπαρ στη Γλυφάδα – Νέες εικόνες

Στο τμήμα εκβιαστών της ΕΛΑΣ βρίσκεται η υπόθεση της δολοφονίας ενός άνδρα και του τραυματισμού ακόμη τριών, σε μπαρ στην Γλυφάδα χθες βράδυ.

Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις και τις εκτιμήσεις έμπειρων εξειδικευμένων αστυνομικών πρόκειται για πόλεμο «νονών της νύχτας» και επί της ουσίας το… γνωστό «ξεκαθάρισμα λογαριασμών» ανθρώπων που κινούν τα νήματα στα νυχτερινά μαγαζιά των Νοτίων Προαστίων.

Την υπόθεση την έχει αναλάβει ήδη το τμήμα εκβιαστών της αστυνομίας, όπου εξετάζει το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας του καταστήματος, όπου έχει καταγράψει τις κινήσεις των δραστών.

Στο μεταξύ, αναστάτωση επικρατεί στη Γλυφάδα, μετά την αιματηρή επίθεση σε γνωστό μπαρ της περιοχής τα ξημερώματα της Κυριακής.

Από τους πυροβολισμούς στο γνωστό μπαρ, στη Γλυφάδα, ένας άνδρας έπεσε νεκρός και άλλοι τρεις τραυματίστηκαν.

Πρόκειται για κατάστημα που πριν από δυο χρόνια ανήκε σε γνωστό Έλληνα μπον βιβέρ, ο οποίος ήταν γνωστός για τις κατακτήσεις του στο γυναικείο φύλο. Εκείνος το πούλησε και ένας εκ των μετόχων που το αγόρασαν, είναι ο νεκρός.

Το χρονικό της αιματηρής επίθεσης στη Γλυφάδα

Το θρίλερ της Γλυφάδας ξεκίνησε να εκτυλίσσεται περίπου στις 04:40 έξω από γνωστό μπαρ της Γλυφάδας και της Μυκόνου, που βρίσκεται επί της οδού Αγγέλου Μεταξά.

Σύμφωνα με πληροφορίες. δυο άτομα φορώντας κουκούλες περπάτησαν την οδό Δημάρχου Αγγέλου Μεταξά. Αμέσως έφτασαν στο μπαρ όπου μπήκαν μέσα και άρχισαν να πυροβολούν εναντίον δυο Αλβανών.

Ο ένας από τους δράστες πυροβολούσε με πιστόλι και ο άλλος κατά πάσα πιθανότητα με περίστροφο. Στο μαγαζί επικράτησε πανικός από τους πυροβολισμούς ενώ οι δυο άντρες έπεσαν αιμόφυρτοι.

Από εξοστρακισμό τραυματίστηκαν δυο Έλληνες που ήταν θαμώνες. Οι δράστες αμέσως μετά την αιματηρή επίθεση εξαφανίστηκαν. Οι πιο ψύχραιμοι κάλεσαν τις Αρχές που έσπευσαν στο σημείο.

Ασθενοφόρο μετέφεραν τους δυο Αλβανούς στο Ασκληπείο. Λίγο αργότερα, ο ένας εκ των δυο ξεψύχησε ενώ ο άλλος νοσηλεύεται σοβαρή κατάσταση έχοντας τραύμα στο κεφάλι. Οι άλλοι 2 που τραυματίστηκαν στα πόδια, μεταφέρθηκαν στο «Γεννηματάς».

Διαβάστε επίσης: Πέθανε η γνωστή συγγραφέας Λούλα Αναγνωστάκη