Ούτε για… καφέδες – Πόσα χρήματα έχει συγκεντρώσει η Συμμαχία

Μόλις 20.000 ευρώ έχουν συγκεντρωθεί μέσω της «Παναθηναϊκής Συμμαχίας» για την κάλυψη των τρεχουσών αναγκών του συλλόγου, όπως δήλωσε ο πρόεδρος της ομάδας Βασίλης Κωνσταντίνου.

Το συγκεκριμένο ποσό, έχει προκύψει μέσα σε τέσσερις ημέρες, ωστόσο είναι πολύ μικρό και δεν μπορεί να λύσει έστω και ελάχιστα από τα πολλά προβλήματα στα οποία έρχεται αντιμέτωπος ο Παναθηναϊκός.

Μάλιστα, δεν έχει επιτευχθεί σε καμία περίπτωση η συσπείρωση που θέλουν στον Παναθηναϊκό, ακόμα και μετά την προτροπή του Βασίλη Κωνσταντίνου.

Ο κόσμος των «πρασίνων», θα προτιμούσε κάποιον που να μην έχει ανάμειξη με την διοίκηση Αλαφούζου, γι’ αυτό δεν έχει στηρίξει το συγκεκριμένο εγχείρημα στο βαθμό που περιμένουν στον Παναθηναϊκό.

Όπως προκύπτει, θέλουν ένα πρόσωπο που εάν είναι δυνατόν θα προέρχεται από τη νέα γενιά πρώην ποδοσφαιριστών της ομάδας και θα αναλάβει να τρέξει το συγκεκριμένο εγχείρημα.

Παράλληλα, για την Πέμπτη (26/10), έχει προγραμματιστεί Δ.Σ, στο οποίο αναμένεται να παραιτηθούν κάποια μέλη (Σαραβάκος, Βλάχος). Ακόμη θα προγραμματιστεί Γ.Σ μέσα στις επόμενες 15 μέρες με σκοπό να γίνουν εκλογές ώστε να υπάρξει νέο Δ.Σ.

Τα «καυτά» θέματα που θα συζητηθούν στο Δ.Σ αφορούν και τον απολογισμό της υπάρχουσας κατάστασης, ενώ μέχρι τα τέλη του Νοέμβρη αναμένεται να υπάρξουν εκλογές για να προκύψει νέο Δ.Σ, το οποίο θα πάρει κρίσιμες αποφάσεις για την ομάδα και θα προσπαθήσει να την επαναφέρει σε έναν σωστό δρόμο.

Πηγή: Sportdog

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Πρόκριση με ανατροπή για το Τριφύλλι στην Καρδίτσα

Δεν έχει τελειωμό ο κατήφορος: Παραίτηση-βόμβα στον Παναθηναϊκό