Ο 13χρονος ράπερ που ξεσήκωσε κόσμο και κριτές στο Ελλάδα έχεις ταλέντο (βίντεο)

Ο 13χρονος Αλέξανδρος Λογοθετίδης ήταν αυτός που κατάφερε να τρελάνει κόσμο και κριτές του “Ελλάδα έχεις ταλέντο” αλλά και τον παρουσιαστή του show Γιώργο Λιανό. Ο πιτσιρικάς ράπαρε με άνεση και κέρδισε μια θέση στον ημιτελικό

Εντυπωσίασε το κοινό, ξεσήκωσε τους κριτές του «Ελλάδα έχεις ταλέντο», αλλά και τον παρουσιαστή Γιώργο Λιανό. Ο λόγος για τον 13χρονο Αλεξάνδρο Λογοθετίδη που ράπαρε και έκλεψε καρδιές.

Ο 13χρονος ερμήνευσε ένα τραγούδι που έχει γράψει μόνος του, το έχει ηχογραφήσει μάλιστα με τίτλο Χριστούγεννα και το οποίο μιλούσε για τη… μοναξιά ενός ερωτευμένου όταν χωρίζει και είναι γιορτές! Ο Αλέξανδρος είπε μάλιστα, όταν κλήθηκε να εξηγήσει πώς το έγραψε ότι…«είμαι άνθρωπος που ό,τι ζω το γράφω» αφήνοντας άφωνους τους κριτές οι οποίοι στη συνέχεια τον… βομβάρδισαν με ερωτήσεις για τη σχέση του που όπως φαίνεται δεν είχε την καλύτερη κατάληξη.

Η άνεσή του στη σκηνή, το ύφος που τραγούδησε, η αμεσότητά του, τα όσα είπε στη συνέχεια όχι μόνο για το τραγούδι αλλά και για το μπούλινγκ ενθουσίασαν τους κριτές οι οποίοι δεν πρόλαβαν καν να ψηφίσουν αφού βγήκε ο Γιώργος Λιανός και πάτησε το Golden Buzzer που έστηλε τον 13χρονο κατευθείαν στα ημιτελικά!

Δείτε την εκπληκτική εμφάνιση του Αλέξανδρου:

Διαβάστε επίσης: Είναι πολλά τα λεφτά στο… Nomads – Αυτά είναι τα ποσά που παίρνουν οι παίκτες!