ΠΑΣάς και με επική ανατροπή

Σε ένα παιχνίδι με φοβερό ρυθμό, κυρίως στο πρώτο ημίχρονο, ο ΠΑΣ Γιάννινα πήρε μία σπουδαία νίκη κόντρα στον Πλατανιά με 3-1, παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ.

Οι Κρητικοί μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και ευτύχησαν να προηγηθούν μόλις στο 7ο λεπτό με μακρινό σουτ του Γκζέλτσακ, όμως οι γηπεδούχοι απάντησαν αμέσως και μόλις μετά από πέντε λεπτά ο Κόντε από κοντά έκανε το 1-1! Το γκολ αυτό έδωσε άλλη ψυχολογία στους Γιαννιώτες, οι οποίοι παρότι δεν ήταν καλύτεροι στην συνέχεια (41-59 ήταν κατοχή!), κατάφεραν να βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα και να φέρουν τούμπα το ματς. Στο 36ο λεπτό ο Τζημόπουλος με κεφαλιά μετά από κόρνερ έγραψε το 2-1, ενώ τρία λεπτά αργότερα ο Χαλκιαδάκης με φοβερό κοντρόλ και υπέροχο τελείωμα ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-1!

Με το ματς πλέον στα μέτρα του, ο ΠΑΣ στην επανάληψη έκανε σωστή διαχείριση και κατάφερε εύκολα να πάρει τη νίκη. Οι γηπεδούχοι γύρισαν πίσω και χτύπησαν στις αντεπιθέσεις και λίγο έλειψε να πετύχουν κι άλλο γκολ, με τον Γιάκο στο 60’ και τον Ναδάλες στο 75’. Τελικά, το 3-1 έμεινε μέχρι το φινάλε της αναμέτρησης.

ΤΟ ΠΗΡΕ ΠΑΝΩ ΤΟΥ: Μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης για τον ΠΑΣ ήταν ο Ναδάλες, ο οποίος μπορεί να μην σκόραρε, παρότι έχασε κάποιες ευκαιρίες, ωστόσο από τα δικά του πόδια ξεκίνησε τόσο το δεύτερο όσο και το τρίτο γκολ. Έδωσε ποιότητα στην επίθεση και αποτελούσε μόνιμο κίνδυνο για τον Πλατανιά.

ΓΙΝΑΜΕ… ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ: Ο Πετράκης ξεκίνησε με το αγαπημένο του 3-5-2 και έχοντας στο αρχικό σχήμα τους Βελλίδη, Μπουκουβάλα, Μιχαήλ, Σκόνδρα, Ναδάλες, Τζημόπουλο, Λίλα, Γαρουφαλιά, Γιάκο, Χαλκιαδάκη και Κόντε. Παρά το γρήγορο γκολ που δέχθηκε, ο Κρητικός κόουτς έμεινε πιστός στο πλάνο του και δικαιώθηκε. Στο δεύτερο ημίχρονο γύρισε πιο πίσω τις γραμμές, φρέσκαρε την ενδεκάδα και χτύπησε στις αντεπιθέσεις.

Ο Παράσχος ξεκίνησε με το κλασικό 4-4-2, ωστόσο παρότι προηγήθηκε πολύ νωρίς, δεν άντεξε και τα τρία γκολ στο πρώτο ημίχρονο, του χάλασαν τα σχέδια. Στην επανάληψη ο Κρος γύρισε στα στόπερ, με τους Κοροβέση και Ενσικουλού να αγωνίζονται πίσω απ’ τον Γκζέλτσακ και το σύστημα να γίνεται 4-3-3, όμως ούτε αυτό έφερε αποτέλεσμα.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γιάννης Πετράκης): Βελλίδης, Μπουκουβάλας, Μιχαήλ, Σκόνδρας, Ναδάλες, Τζημόπουλος, Λίλα, Γαρουφαλιάς (65′ Νικολιάς), Γιάκος (73′ Μανθάτης), Χαλκιαδάκης (81′ Σολτάνι), Κόντε.

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Γιώργος Παράσχος): Κοκκαλάς, Στάθης, Ντικαμονά, Πριντέτα (70′ Κοροβέσης), Βάντερσον, Ντεβέσα (80′ Στόιτσεφ), Δημούτσος (73′ Πατράλης), Κρος, Στανισάβλιεβιτς, Ενσικουλού, Γκζέλτσακ.

Πηγή: sportdog.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΒΙΝΤΕΟ – ΣΟΚ: Άγριος ξυλοδαρμός σε φίλαθλο του Παναθηναϊκού στο «Καραϊσκάκη»! (video+pics)

Παρέμβαση εισαγγελέα για τον ξυλοδαρμό του φιλάθλου στο Καραϊσκάκη

Έξαλλος ο Γιαννακόπουλος: «Πείτε την αλήθεια γιατί δεν θα σας ξεπλένει ούτε ο Νιαγάρας»!