Είναι ή δεν είναι; Χαμός στα Social Media με την σωσία της Μελάνια! (pics)

Πως ονομάζεται η κυρία που εμφανίζεται στο πλάι του Ντόναλντ Τραμπ; Είναι αυτή η πρώτη κυρία ή υπάρχει σωσίας της και γιατί; 

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ είχε υποστηρίξει στο παρελθόν ότι ο Μπαράκ Ομπάμα είχε γεννηθεί στην Κένυα κι όχι τις ΗΠΑ, καλώντας τον μάλιστα να παρουσιάσει το πιστοποιητικό γέννησής του. Έχει πει ακόμη ότι εκατομμύρια άνθρωποι ψήφισαν παράνομα στις εκλογές του περασμένου Νοεμβρίου και άλλα πολλά.

Αυτή τη φορά, ωστόσο, βρίσκεται ο ίδιος στο επίκεντρο μιας θεωρίας συνωμοσίας, που φουντώνει τις τελευταίες μέρες: χρήστες των social media υποστηρίζουν ότι μια σωσίας με ψεύτικη μύτη και τεράστια γυαλιά ηλίου αντικαθιστά τη Μελάνια Τραμπ σε δημόσιες εμφανίσεις της.

Εστιάζουν δε σε μια εμφάνιση της περασμένης Παρασκευής της Πρώτης Κυρίας των ΗΠΑ με τεράστια μαύρα γυαλιά να στέκεται κουνώντας καταφατικά το κεφάλι δίπλα στον άνδρα της, την ώρα που μιλούσε στα ΜΜΕ για την αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας στο Πουέρτο μετά το πέρασμα του κυκλώνα.

Στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου ο Τραμπ επεσήμανε ότι ήταν παρούσα και η σύζυγός του, μολονότι εκείνη στεκόταν μπροστά στις κάμερες.

«Η σύζυγός μου, Μελάνια, που είναι εδώ», είπε…

Οι συνομωσιολόγοι στήριξαν τη θεωρία τους για τη σωσία της Μελάνια στο γεγονός ότι ο Τραμπ επεσήμανε ότι ήταν παρούσα η Πρώτη Κυρία για να αποκρύψει το γεγονός ότι εκείνη βρισκόταν στην πραγματικότητα κάπου αλλού.

Υποστηρίζουν ακόμη ότι η γυναίκα που ήταν στο πλευρό του Τραμπ δεν ήταν η Μελάνια, επειδή διέκριναν κάποιες διαφορές στα χαρακτηριστικά του προσώπου της, ιδιαίτερα όσον αφορά στο σχήμα της μύτης της.

Τη θεωρία διέσπειρε μέσω Facebook η ηθοποιός και κωμικός Andrea Wagner Barton προκαλώντας φρενίτιδα σε πάνω από 100.000 χρήστες. «Είναι η ιδέα μου, ή στη διάρκεια της ομιλίας του ήταν δίπλα του μια σωσίας της Μελάνια;», έγραψε.

Ένας χρήστης του Twitter, o @JoeVargas, γνωστός και ως BuyLegalMeds, επανήλθε το βράδυ της Τρίτης στο θέμα. «Ποιος είναι ξύπνιος αυτή την ώρα. Παιδιά, πρέπει να σας δείξω κάτι πραγματικά ανατριχιαστικό.

Δεν είναι η Μελάνια αυτή. Είναι εντυπωσιακό που πιστεύουν ότι θα έφθαναν ως εκεί και θα προσπαθούσαν να μας κάνουν να πιστέψουμε ότι είναι αυτή στην τηλεόραση. Διερωτώμαι τι άλλο είναι ψέμμα.»

Ορισμένοι χρήστες των social media παρουσίασαν μάλιστα «αποδείξεις» ότι η γυναίκα που στεκόταν δίπλα στον Τραμπ είχε ελαφρώς διαφορετικά χαρακτηριστικά από την «αληθινή» Μελάνια.

Κι ενώ πολλοί το διασκέδασαν, άλλοι εμφανίστηκαν πεπεισμένοι: «Θεέ μου! Σίγουρα δεν είναι αυτή. Φρικάρω», σχολίασε ένας χρήστης.

Κι ένας άλλος πρόσθεσε: «Πω πω! Σίγουρα δεν είναι αυτή! Κοίτα την καμπύλη της μύτης της. Έχω μελετήσει το πρόσωπό της… δεν μου φαίνεται ότι της μοιάζει καθόλου. Τι στο καλό συμβαίνει στον κόσμο;»

Διαβάστε επίσης: Τραγωδία με 6 νεκρούς στην Ουκρανία – Όχημα έπεσε πάνω σε πεζούς (pics)