Σάλο προκάλεσε η ανάρτηση του Τσιάρτα για την αλλαγή φύλου

Αντιδράσεις προκάλεσε η ανάρτηση που έκανε σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης για το νομοσχέδιο αλλαγής φύλου από την ηλικία των 15 χρόνων ο παλαίμαχος ποδοσφαριστής Βασίλης Τσιάρτας, ενώ μετά τις εκπεφρασμένες διαφωνίες που υπήρξαν, έκανε και νέο ποστάρισμα στο λογαριασμό του.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και νυν ατζέντης, Βασίλης Τσιάρτας, προκάλεσε αντιδράσεις, με post για το νομοσχέδιο επιλογής φύλου, από την ηλικία των 15 χρόνων. Μάλιστα, μετά τις αντιδράσεις προέβη σε διευκρίνιση, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως “ο θεός έπλασε τον Αδάμ και την Εύα. Τα υπόλοιπα κατασκευάστηκαν για κατανάλωση”.

“Εύχομαι οι πρώτες αλλαγές φύλου να γίνουν στα παιδιά αυτών που ψήφισαν αυτό το αίσχος. Να δω με τι καμάρι θα κυκλοφορήσουν. Υ. Γ. Νομιμοποιήστε κ τους παιδόφιλους να ολοκληρώσετε τα εγκλήματα”, ανέφερε στο πρώτο του ποστάρισμα.

Στη συνέχεια και μετά τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν, έκανε νέο ποστάρισμα: “Σχετικά με κάποιους που μου στέλνουν μηνύματα στο inbox μου χωρίς να είναι φίλοι μου κ μου λένε τι πρόβλημα έχω με τους gay κ τα ομόφυλα ζευγάρια εχω να τους πω το εξής:

Ο καθένας μπορεί να έχει τις προτιμήσεις του είτε άντρας είτε γυναίκα κ το σέβομαι απόλυτα. Για μένα όμως ζευγάρι είναι μόνο ένας άντρας κ μια γυναίκα , οι υπόλοιποι είναι ΑΠΛΑ ΜΑΖΙ.

Όσους γάμους όσες παρελάσεις κ οτιδήποτε άλλο κάνουν δε πρόκειται να το δεχθώ ως φυσιολογικό. Με ξεπερνάει βέβαια το ότι θέλουν να έχουν κ παιδιά όπως επίσης κ το να βγαίνουν δημόσια να το επιδείξουν. Στο σπίτι του ο καθένας μπορεί να κάνει ο,τι θέλει. Κ αυτά τα ότι όποιος δε συμφωνεί είναι ρατσιστής κ διάφορες τέτοιες αηδίες να πάνε να τα πούνε αλλού. Υπάρχει πέρα απ´την αισθητική του κάθε ανθρώπου κ η αξιοπρέπεια. Ο θεός έπλασε τον Αδάμ κ την Εύα. Τα υπόλοιπα κατασκευάστηκαν για κατανάλωση”.

Διαβάστε επίσης: Σοκ! 615 εκατ. ευρώ στο δημόσιο χρωστούν οι ομάδες ΠΑΕ και ΚΑΕ (πίνακας)