Σκηνές “φαρ ουέστ” στο Παλαιό Φάληρο – Ληστές αποπειράθηκαν να κλέψουν μαγαζί (video)

Με όπλο τύπου καλάσνικοφ εισέβαλαν ληστές σε μίνι μάρκετ στο Παλαιό Φάληρο και δεν δίστασαν να πυροβολήσουν. Και όμως, ιδιοκτήτης και υπάλληλος αντιστάθηκαν και κατάφεραν να ακινητοποιήσουν τον έναν από τους δράστες!

Σκηνές από αστυνομική ταινία εκτυλίχθηκαν στο Παλαιό Φάληρο λίγο μετά τη μία τα ξημερώματα. Ο ιδιοκτήτης και οι υπάλληλοι ψιλικατζίδικου ήρθαν αντιμέτωποι με δυο ληστές που κρατούσαν καλάσνικοφ.

Αντέδρασαν, οι δράστες πυροβόλησαν, όμως ο ένας από αυτούς έπεσε στα χέρια του ιδιοκτήτη και του υπαλλήλου και … βρέθηκε στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός βαρύτατα τραυματισμένος.

Η απόπειρα ληστείας έγινε λίγο μετά τα μεσάνυχτα στην οδό Ζησιμόπουλου. Οι ληστές  ζήτησαν όσα χρήματα υπήρχαν στο ταμείο.

Ένας υπάλληλος που ήταν ακόμη στο κατάστημα, αντέδρασε και ο ληστής τον χτύπησε με το κοντάκι του όπλου. Αμέσως ο ιδιοκτήτης έπεσε πάνω στον έναν από τους δράστες και προσπάθησε να τον ακινητοποιήσει.  Μαζί με τον υπάλληλο προσπάθησαν να πάρουν τα όπλα από τα χέρια των δραστών.

Ο ένας από τους ληστές βγήκε από το κατάστημα πυροβολώντας για εκφοβισμό. Πυροβόλησε τουλάχιστον επτά με οκτώ φορές. Οι σφαίρες ευτυχώς βρήκαν στους τοίχους και τα μπαλκόνια. Ο ιδιοκτήτης κατάφερε να του αποσπάσει το όπλο και τότε ο δράστης τράπηκε σε φυγή.

Αμέσως στο σημείο έσπευσαν περαστικοί, αλλά δεν κατάφεραν να τον εντοπίσουν. Ειδοποιήθηκε η αστυνομία, ωστόσο παρά τις έρευνες ούτε οι αστυνομικοί κατάφεραν να συλλάβουν τον ληστή.

Διαβάστε επίσης: Με λιακάδα ο καιρός σήμερα Τρίτη – Σταθερή η θερμοκρασία