Στην τελική ευθεία η εξιχνίαση για τη δολοφονία Ζαφειρόπουλου – Όλα τα νεότερα στοιχεία

Ζαφειρόπουλος

«Συμβόλαιο εκφοβισμού» που στράβωσε με αποτέλεσμα ο Μιχάλης Ζαφειρόπουλος να πέσει νεκρός, φαίνεται ότι εκτελούσαν οι δυο δολοφόνοι του. 

Σύμφωνα με τον “Ελεύθερο Τύπο”, η ΕΛ.ΑΣ. ερευνά το ενδεχόμενο οι δράστες να ήταν «νοικιαζόμενοι εκτελεστές». Και αυτό γιατί όπως λένε αξιωματικοί της ΕΛΑΣ, σύμφωνα με τον Ελεύθερο Τύπο, «αν ήθελαν να τον δολοφονήσουν εξαρχής και όχι να τον εκφοβίσουν θα επέλεγαν να το κάνουν είτε έξω από το γραφείο ή το σπίτι του ή όταν ήταν καθοδόν, όπως έχει γίνει αρκετές φορές κατά το παρελθόν σε διαφορετικές περιπτώσεις».

Χθες μετέφεραν από τις φυλακές Κορυδαλλού στη ΓΑΔΑ τρεις Αλβανούς κρατουμένους οι οποίοι φέρονται να είναι οι μεσάζοντες, αυτοί που έφεραν σε επικοινωνία, τους ηθικούς αυτουργούς και τους εκτελεστές του Ζαφειρόπουλου.

Σύμφωνα με τον Ελεύθερο Τύπο πρόκειται για τρεις Αλβανούς ονόματι Μπάκο, Ολντι και Κλόντι, οι οποίοι στο παρελθόν είχαν εμπλακεί στο αιματοκύλισμα σε μπαρ στο  Μικρολίμανο και στην απόπειρα δολοφονίας του δικηγόρου Γιώργου Αντωνόπουλου

Τα συγκεκριμένα άτομα έχουν καταγραφεί, σύμφωνα με πληροφορίες, μέσω κοριού να συνομιλούν με τρίτα πρόσωπα σχετικά με τον ποινικολόγο, Μιχάλη Ζαφειρόπουλο και για αυτό και μεταφέρθηκαν στη ΓΑΔΑ.

Την ίδια ώρα οι έμπειροι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. αναζητούν τουλάχιστον δύο με τρεις δράστες, κάποιους από τους οποίους φέρονται να είχαν εμπλοκή σε περιστατικό με πυροβολισμούς στην Καλλιθέα.

Πηγές της Αστυνομίας αναφέρουν πως οι έρευνες έχουν φτάσει στο επίπεδο των φυσικών αυτουργών αλλά από εκείνο το σημείο δεν έχει ξεκαθαρίσει ποιο είναι το κίνητρο τους και γίνονται μόνο ορισμένες εκτιμήσεις που συνδέονται με τους ηθικούς αυτουργούς.

Η εξιχνίαση της δολοφονίας του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου φαίνεται ότι έχει περάσει στην τελική φάση της και κατά πληροφορίες είναι θέμα ωρών να εκδοθούν τα εντάλματα σύλληψης σε βάρος φυσικών και ηθικών αυτουργών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Yπέγραψε η Λ. Κονιόρδου για το Ελληνικό – Αγκάθι το ύψος των κτηρίων

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ραγδαίες εξελίξεις: Στην Ασφάλεια τρεις φυλακισμένοι – θεωρούνται ηθικοί αυτουργοί της δολοφονίας Ζαφειρόπουλου

ΑΚΟΜΑ: Αυτός είναι ο 29χρονος που συνελήφθη για τα τρομοδέματα σε Παπαδήμο και Σόιμπλε (pics)