“Τέλειωσε” ο Μητσοτάκης τον Κικίλια – Ανακοινώνει νέα εκπρόσωπο Τύπου της ΝΔ τη Μαρία Σπυράκη

Σπυράκη_

Με αλλαγή σκυτάλης στην κορυφή του επικοινωνιακού επιτελείου ετοιμάζει την αντεπίθεση της η ΝΔ ενόψει ενός πολιτικά θερμού χειμώνα και μιας εκλογικής χρονιάς όπως φαίνεται ότι θα είναι το 2018.

Όπως όλα δείχνουν σήμερα Δευτέρα θα ανακοινωθεί η αποχώρηση του Βασίλη Κικίλια από τη θέση του εκπροσώπου Τύπου και η τοποθέτηση της ευρωβουλευτού του κόμματος και δημοσιογράφου Μαρίας Σπυράκη στην νευραλγική αυτή θέση.

Η Μαρία Σπυράκη που έχει αποκτήσει πλούσια εμπειρία για τα ευρωπαϊκά θέματα από την θητεία της ως ευρωβουλευτού θα συνοδεύσει τους επόμενους μήνες τον Κυριάκο Μητσοτάκη σε όλα του τα ευρωπαϊκά ταξίδια και θα επιχειρήσει να δώσει ευρωπαϊκό αέρα και ευρωπαϊκή προοπτική στον πολιτικό λόγο της κεντροδεξιάς παράταξης. Άλλωστε στη θέση του εκπροσώπου τύπου έχει δοκιμαστεί και με επιτυχία όταν της ανέθεσε προεκλογικά το συγκεκριμένο πόστο ο Αντώνης Σαμαράς.

Από τη θέση του εκπροσώπου τύπου η κ. Σπυράκη θα στοχεύσει όχι μόνο να αναδείξει τα πολιτικά θέματα στα οποία η Νέα Δημοκρατία υπερτερεί αλλά και να δημιουργεί καθημερινά πολιτική επικαιρότητα Κάτι στο οποίο το τελευταίο διάστημα η ΝΔ υστερεί. Η αναδόμηση του επικοινωνιακού επιτελείου θα είναι συνολική καθώς θα αλλάξει και ο επικεφαλής του γραφείου τύπου του κόμματος καθώς ο Μακάριος Λαζαρίδης για χρόνια στενός συνεργάτης του Κυριάκου Μητσοτάκη πρόκειται να πολιτευτεί.

Ο Βασίλης Κικίλιας ο οποίος κατέχει μέχρι σήμερα τη θέση του εκπροσώπου τύπου θα αξιοποιηθεί σε υψηλόβαθμη θέση, φημολογείται αυτή του Τομεάρχη Άμυνας, καθώς ο Κυριάκος έχει σχηματίσει μια ιδιαιτέρως θετική γνώμη για τον κ. Κικίλια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Προσυνέδριο της ΝΔ: Στήριξη επιχειρήσεων με φορολογικά κίνητρα ζήτησε ο Μητσοτάκης

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Στη Βουλή σήμερα το περιβόητο ν/σ για τη διόρθωση φύλου – Τι φοβούνται τα κόμματα

ΑΚΟΜΑ: Μαρξιστικά μαθήματα στο ΚΚΕ και φιλελευθερισμού στη ΝΔ για την αλλαγή φύλου κάνει ο… Τσακαλώτος!