Τέλος η Κατερίνα Παπακώστα από τη Νέα Δημοκρατία – Τη διέγραψε ο Μητσοτάκης

Παπακώστα

Διέγραψε ο Κυριάκος την Κατερίνα Παπακώστα από την ΚΟ της Νέας Δημοκρατίας. Αιτία οι χθεσινές αναφορές της υπέρ του Πάνου Καμμένου.

Με επιστολή του ο Κυριάκος Μητσοτάκης θέτει την Κατερίνα Μητσοτάκη εκτός της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ.

Η ανακοίνωση του κόμματος:

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, με επιστολή του, που εστάλη σήμερα, Πέμπτη 26 Οκτωβρίου, στον Πρόεδρο της Βουλής κ. Νίκο Βούτση, του γνωστοποιεί ότι θέτει εκτός Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας, τη βουλευτή Β’ Αθηνών, κυρία Αικατερίνη Παπακώστα – Σιδηροπούλου.

Τι συνέβη
Αιτία της ρήξης του Κυριάκου Μητσοτάκη με την Κατερίνα Παπακώστα ήταν οι χθεσινές δηλώσεις της βουλευτή υπέρ του Πάνου Καμμένου.

Το απόγευμα της Τετάρτης, λίγα λεπτά μετά την σύγκρουση του Πάνου Καμμένου με τον Άδωνι Γεωργιάδη στην Ολομέλεια της Βουλής, η κυρία Παπακώστα ανέβηκε στο βήμα των ομιλητών και είπε πως «έγιναν προσωπικές αναφορές στον κύριο υπουργό που είναι άσχετες με το νομοσχέδιο». Μάλιστα προχώρησε ακόμα ένα βήμα λέγοντας ότι ορισμένες εκ των διατάξεων που η ΝΔ καταψηφίζει, κινούνται προς την σωστή κατεύθυνση. Προκειμένου δε ο κ. Καμμένος να της ανταποδώσει τα καλά λόγια την προσκάλεσε στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας προκειμένου να μετέχει σε άτυπη επιτροπή με έργο την σύνταξη τροπολογίας για τις συντάξεις χηρείας συζύγων στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων.

Στην συνέχεια όμως το λόγο ζήτησε και ο κ. Άδωνις Γεωργιάδης που ξεκαθάρισε «σας έχουμε κατακρίνει για το συγκεκριμένο θέμα. Το έχει κάνει και ο πρόεδρος της ΝΔ. Κανείς βουλευτής και καμία βουλευτίνα της ΝΔ δεν θα μετέχει σε δική σας επιτροπή. Αυτά είναι προβοκάτσιες του Καμμένου».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μισογεμάτο βλέπει το ποτήρι ο Τζανακόπουλος: «Η τρίτη αξιολόγηση δεν θα έχει μεγάλα εμπόδια»

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ξέσπασε νέα άγρια κόντρα Άδωνι με Καμμένο στη Βουλή – Οι απίστευτοι διάλογοι

ΑΚΟΜΑ: Τι απάντησε ο ΣΥΡΙΖΑ στον Μητσοτάκη για την έξοδο από τα μνημόνια