Τα 185 έργα σε τρία χρόνια παρουσίασε ο δήμαρχος Ελληνικού Αργυρούπολης

Όχι ένα, ούτε δυο αλλά 185 έργα και δράσεις σε όλους τους τομείς και για όλους τους δημότες κάθε ηλικίας και που άλλαξαν την πόλη, παρουσίασε ο δήμαρχος Ελληνικού-Αργυρούπολης Γιάννης Κωνσταντάτος.

Σε μια κατάμεστη αίθουσα στο συνεδριακό κέντρο ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ το βράδυ του Σαββάτου, 22-10-2017, ο δήμαρχος παρουσίασε κατά την διάρκεια του 3ου Δημόσιου Απολογισμού της Δημοτικής Αρχής Ελληνικού-Αργυρούπολης, τα 185 έργα και δράσεις που μετέτρεψαν τον πρώην ελλειμματικό Δήμο σε πλεονασματικό και εκτόξευσαν το τεχνικό του Πρόγραμμα προς όφελος των δημοτών κατά 1.400%, αξιοποιώντας κατά τον καλύτερο τρόπο κάθε δημόσιο ή/και ιδιωτικό πόρο, ενώ παράλληλα κινητοποίησαν πλήρως το – πρώην απαξιωμένο από την τέως διοίκηση – στελεχιακό δυναμικό του Δήμου !!

Έργα που σε μελέτη-έρευνα του Εθνικού Μετσοβείου Πολυτεχνείου κατέταξαν το δήμο Ελληνικού-Αργυρούπολης μέσα στην πρώτη δεκάδα των δήμων της χώρας για τις υποδομές και τις παροχές στους δημότες του και, επίσης, του έδωσαν το χρυσό βραβείο για το νέο Πρότυπο Οικογενειακό Πάρκο 12 στρεμμάτων στην οδό Ανεξαρτησίας.

Στην παρουσίαση των πεπραγμένων ο Δήμαρχος Γιάννης Κωνσταντάτος, αναφέρθηκε στις μεγάλες προκλήσεις τις οποίες αντιμετώπισε τα τρία αυτά χρόνια, όπως αυτό με τους μετανάστες στον χώρο του παλαιού αεροδρομίου, καθώς και στο πρόσφατο συμβάν με την ρύπανση των ακτών του δήμου από το πετρέλαιο του “Αγία Ζώνη 2″. Δεν παρέλειψε να αναφερθεί στο σχεδιασμό και της επόμενης χρονιάς στον οποίο κύριος πρωταγωνιστής θα είναι το Ελληνικό, αλλά και στην μεγάλη επένδυση που αναμένεται στο Ελληνικό.

Επίσης ανακοίνωσε πως το Μάρτιο θα γίνει το 3ο Συνέδριο της παράταξής-κινήματος του “ΕΝΩΜΕΝΗΣ ΠΟΛΗΣ”, ότι θα γίνει “άνοιγμα” και προς άλλους χώρους, και εκλογή εκ νέου, του επικεφαλής της παράταξης, που θα την οδηγήσει σε νικηφόρο αποτέλεσμα στις επόμενες εκλογές.

Παρόντες στον τρίτο ετήσιο απολογισμό του Γιάννη Κωνσταντάτου ήταν οι βουλευτές Άννα – Μισέλ Ασημακοπούλου, Άννα Καραμανλή, Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου, οι δήμαρχοι Παλ. Φαλήρου, Ν. Σμύρνης, Βάρης-Βουλας-Βουλιαγμένης και Αθηνών, κ.κ. Χατζηδάκης, Τζουλάκης, Κωνσταντέλλος και Καμίνης, η περιφερειακή σύμβουλος Άννα Μεθυμάκη, ο αντιδήμαρχος Π. Φαλήρου Γιώργος Ασημακόπουλος, η αντιδήμαρχος Αλίμου Μαίρη Ανανιάδου, ο πρώην περιφερειάρχης Αττικής Γιάννης Σγουρός, ο πρ. αντιπεριφεριάρχης Αττικής Χάρης Πασβαντίδης, ο επί σειρά ετών δήμαρχος Αργυρούπολης Τάκης Ευσταθιάδης, ο Διοικητής της ΕΛ.ΑΣ. Ν.Α. Αθήνας, Διοικητές των Αστυνομικών Τμημάτων της περιοχής, πρώην δημοτικοί σύμβουλοι, πρώην υποψήφιοι δήμαρχοι, επικεφαλείς και εκπρόσωποι φορέων, συλλόγων, οργανώσεων κ.ά.

Ο Δήμαρχος Ελληνικού-Αργυρούπολης, κ. Κωνσταντάτος δήλωσε σε προσωπική του ανάρτηση στο διαδίκτυο:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Στον Δήμο Ελληνικού-Αργυρούπολης μεταφέρθηκε η Δ/νση Αστυνομίας Ν/Α Αττικής

Υπ. Πολιτισμού: Σε τροχιά ομαλής εξέλιξης η επένδυση του Ελληνικού

Κατέστρεψαν και γέμισαν με σπασμένα μπουκάλια παιδικό πάρκο στο Ελληνικό (pics)