Το ΑΕΚ-Μίλαν φαίνεται πως θα σπάσει κάθε ρεκόρ εισιτηρίων

Μετά την χρυσή ισοπαλία της Ένωσης στην Ιταλία απέναντι στους Μιλανέζους φαίνεται πως ο κόσμος της ΑΕΚ είναι έτοιμος για να δημιουργήσει μια καυτή έδρα στο επαναληπτικό αγώνα με την Μίλαν.

Ήδη, έξι ημέρες πριν από την κρίσιμη αναμέτρηση των δύο ομάδων για το Εuropa League, η ζήτηση είναι έντονη και βαίνει αυξανόμενη, με τις εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για προπώληση 15.000 εισιτηρίων (δεν περιλαμβάνονται τα διαρκείας) μέχρι σήμερα το βράδυ.

Τις πρώτες τρεις ημέρες η προπώληση κινήθηκε σε λογικά επίπεδα (ανάλογη με αυτή του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό). Ωστόσο, ήταν οι ημέρες που είχε δοθεί προτεραιότητα στους κατόχους Κάρτας Φίλου ΑΕΚ. Από σήμερα, Παρασκευή, το πρωί, όμως, η προπώληση άνοιξε και για όσους δεν έχουν αγοράσει Κάρτα Φίλου και η ανταπόκριση του κόσμου της Ένωσης είναι εντυπωσιακή.

Η ροή της πώλησης ήταν σε επίπεδα-ρεκόρ από τις πρώτες ώρες και αναμένεται μέχρι το βράδυ να έχουν «φύγει» περίπου 5.000 εισιτήρια μόνο τη σημερινή ημέρα. Εκτιμάται, δε, ότι η προπώληση θα ξεπεράσει αυτές των αγώνων με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και με τον Ολυμπιακό.

Όσον αφορά τη Μίλαν, έχει πάρει συνολικά 3.500 εισιτήρια για τους οπαδούς της.

 

Διαβάστε επίσης: Άτυχη η Κορακάκη – Πως έχασε μετάλλιο!