Τσακώθηκαν Κασιμάτη-Καββαδία για την «Τουρκική Ένωση Ξάνθης»

Κόντρα ανάμεσα στις δυο βουλευτίνες του ΣΥΡΙΖΑ ξέσπασε αποκαλύπτοντας τις έντονες αντιθέσεις που χαρακτηρίζουν το εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ με την κυρία Αννέτα Καββαδία που εντάσσεται στην ομάδα των «53» να επιτίθεται από το βήμα της Ολομέλειας

Η κυρία Νίνα Κασιμάτη ξεκαθάρισε ότι θα καταψηφίσει την τροπολογία που αφορά και την «Τουρκική Ένωση Ξάνθης» και λίγο αργότερα της επιτέθηκε η κυρία Καββαδία. Παρακαλώ να είμαστε πιο προσεκτικοί για να μην δημιουργούμε εντυπώσεις», είπε.

«Ακούστηκαν ανακρίβειες περί ύπαρξης ενός ψηφίσματος που έγινε αποδεκτό από το συμβούλιο της Ευρώπης. Παρακαλώ να είμαστε πιο προσεκτικοί για να μην δημιουργούμε εντυπώσεις» είπε η κυρία Καββαδία προκαλώντας την αντίδραση της κυρίας Κασιμάτη.

«Δυστυχώς αυτό που σας είπα δεν είναι ανακρίβεια. Σας καταθέτω για τα πρακτικά το ψήφισμα της Ισλαμικής Διάσκεψης που γίνεται λόγος για «Τουρκική» μουσουλμανική μειονότητα Δυτικής Θράκης. Αυτό το ψήφισμα παραπέμφθηκε στην επιτροπή Ισότητας για να ληφθεί υπόψη για την κατάρτιση ερωτηματολογίου. Στην Ελλάδα δεν αποδεχόμαστε εθνικές μειονότητες» είπε η κυρία Κασιμάτη.

Διαβάστε επίσης: Απίστευτο! Ο Ρουσόπουλος στηρίζει Φώφη για την ηγεσία της Κεντροαριστεράς