Φουντώνουν οι φήμες για εγκυμοσύνη της Ελεονώρας Μελέτη (Pics)

Μια θεατρική βραδιά πέρασαν την Παρασκευή, η Ελεονώρα Μελέτη και ο σύντροφός της, Θοδωρής Μαροσούλης.

Στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Όταν σβήνουν τα φώτα» στο Θέατρο Πειραιώς 131, παρευρέθηκε το γνωστό ζευγάρι στην οποία παραγωγοί είναι ο Δημήτρης και ο Θοδωρής Μαροσούλης.

Πολύ διακριτικά, έφτασαν μαζί στο θέατρο, χαιρέτησαν φίλους και γνωστούς. Αυτή ήταν η τρίτη επίσημη δημόσια εμφάνισή του ζευγαριού, μετά τον γάμο του Σάκη Ρουβά και της Κάτιας Ζυγούλη και μιας ακόμη επίσημης πρεμιέρας στα μέσα του καλοκαιριού.

Τον προηγούμενο μήνα η παρουσιάστρια αποκάλυψε μέσα από τα social media, ότι δέχτηκε την πρόταση γάμου που της έκανε ο αγαπημένος της και σύντομα αναμένεται να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Την ίδια στιγμή, οι φήμες περί εγκυμοσύνης της Ελεονώρας έχουν φουντώσει. Και μπορεί η ίδια επίσημα να μην έχει διαψεύσει αλλά ούτε επιβεβαιώσει τις εν λόγω φήμες, ωστόσο από το αποκλειστικό φωτογραφικό υλικό που εξασφάλισε το newpost.gr από την εμφάνιση της, μάλλον η Ελεονώρα θα μας κρατήσει για κάμποσο καιρό ακόμα με τις απορίες.

Εξάλλου η Ελεονωρα γνωρίζει καλά το παιχνίδι της δημοσιότητας όπως απέδειξε και με την επιλογή των ρούχων της με τα οποία απέκρυψε στρατηγικά την φουσκωμένη ή μη κοιλίτσα της.

Εμείς θα αναμένουμε μιας και μία εγκυμοσύνη δεν μπορεί να μείνει για πάντα… μια φήμη!

Πηγή: newpost.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Άλκηστις Μαραγκουδάκη – Γιατί βρέθηκε εκτός ΣΚΑΪ η Ελεονώρα Μελέτη (video)

Παντρεύεται η Ελεονώρα Μελέτη – Είπε το «ναι» στην πρόταση γάμου

«Οργιάζουν» οι φήμες: Έγκυος η Ελεονώρα Μελέτη;