Άγριο ξύλο μεταξύ οπαδών της Νάπολι και της Μάντσεστερ Σίτι

Παρατράγουδα με αψιμαχίες οπαδών της Νάπολι και της Μάντσεστέρ Σίτι υπήρξαν χθες ενόψει το αποψινού αγώνα των δύο ομάδων για τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι Άγγλοι υποστηρικτές της Σίτι κατάφεραν να φυγαδευτούν και ν’ αναζητήσουν προστασία σε κοντινή πιτσαρία, όμως εκεί τα πράγματα έγιναν χειρότερα.

Μπροστά στην μανία των Ναπολιτάνων ούτε καν ένας συμπατριώτης τους, ιδιοκτήτης πιτσαρίας, δεν γλίτωσε από τον τυφλό οπαδισμό τους, με εκείνους να έχουν μοναδικό στόχο να επιτεθούν στους Άγγλους ταξιδιώτες, υποστηρικτές της Αγγλικής ομάδας.

Σύμφωνα με την Corriere dello Sport, Ιταλοί οπαδοί των «παρτενοπέι» εντόπισαν Βρετανούς σε εστιατόριο της Νάπολη και άρχισαν να εξαπολύουν ύβρεις εις βάρος τους, αλλά και να πετούν αντικείμενα προς το μέρος τους..

Οι Άγγλοι κατάφεραν να φυγαδευτούν και ν’ αναζητήσουν προστασία σε κοντινή πιτσαρία, όμως εκεί τα πράγματα αντί να ηρεμήσουν έγιναν χειρότερα.

Οι Ιταλοί οπαδοί δεν δίστασαν να χτυπήσουν ακόμα και τον ιδιοκτήτη της πιτσαρίας που τους ζητούσε να μην κάνουν ζημιές, με αποτέλεσμα να υποστεί κάταγμα στη μύτη από τις γροθιές και φυσικά να τραυματιστούν οι Άγγλοι από την επίθεση…

Διαβάστε επίσης: Την Ολυμπιακή Φλόγα στους Νοτιοκορεάτες παρέδωσε η Ελλάδα (pics & video)

Μην χάσετε: Την παρέμβαση αθλητικού εισαγγελέα κατά Παππά και Γιαννακόπουλου ζητούν οι δημοσιογράφοι