Άδωνις Γεωργιάδης: Ο Τσίπρας μας έγδαρε και όχι η τρόικα

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης ανάφερε πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης επιθυμεί χαμηλούς φόρους προκειμένου να μπορέσει να κινηθεί η οικονομία. Ο κ. Γεωργιάδης σημείωσε επίσης πως η οικονομική πολιτική της ΝΔ θα βασιστεί στη βάση «κανένας πολίτης ανυπεράσπιστος», ο οποίος βρέθηκε φιλοξενούμενος στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ.

Αναφερόμενος στη συμφωνία της ΝΔ αναφορικά με το κοινωνικό επίδομα ο κ. Γεωργιάδης σημείωσε πως πέρυσι οι ενστάσεις είχαν να κάνουν όχι με το μέτρο αλλά με τις συγκρούσεις που προκλήθηκαν με τους θεσμούς και την καθυστέρηση που προκλήθηκε στο κλείσιμο της αξιολόγησης. “Τώρα ο Τσίπρας μοιράζει ένα δις επειδή ο τότε πρωθυπουργός Σαμαράς το είχε συμφωνήσει ως μέτρο τότε” τόνισε ο κ. Γεωργιάδης και υπογράμμισε “σήμερα έχουμε φτάσει εδώ επειδή μας «έγδυσε» ο Τσίπρας και όχι η Τρόικα”.

Αναφορικά με το κατώτατο εγγυημένο εισόδημα ο κ. Γεωργιάδης σημείωσε πως σήμερα ο Πρωθυπουργός διαφημίζει ως δική του πολιτική ένα σχέδιο του κυρίου Βρούτση. “Το ελάχιστο εισόδημα είναι το μόνο εργαλείο που μπορεί να φτιάξει δίχτυ προστασίας για την κοινωνία. Στη ΝΔ θέλουμε να φύγουμε μπροστά από την κρίση όλοι μαζί” είπε.

Για τη μείωση των εισφορών ο Άδωνις Γεωργιάδης τόνισε πως ο νόμος Κατρούγκαλου θα ανατραπεί και οι εισφορές θα μειωθούν.

Αναφορικά το πρόγραμμα για την υγεία ο κ. Γεωργιάδης τόνισε πως έχουν προβλεβθεί όλες οι δαπάνες και θα είχε ήδη εφαρμοστεί εάν η κυβέρνηση δεν είχε πέσει από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ.

Αναφερόμενος στην υπόθεση του κ. Αυγενάκη ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας σημείωσε πως «ο Λευτέρης Αυγενάκης δέχεται άνανδρη, χυδαία, λάσπη από το σύστημα Τσίπρα»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

«Χαμός στη Βουλή μεταξύ Τσίπρα και Μητσοτάκη για την ανομία»

Γεννηματά: Η κυβέρνηση φταίει για το «φαινόμενο των φτωχών εργαζομένων»

ΝΔ: Ο Μητσοτάκης παρουσίασε σήμερα τον τρόπο που θα καταπολεμήσει την εγκληματικότητα