Μεγάλη ένταση στις Παρεμβάσεις για το θέμα των πλειστηριασμών

Χαμός επικράτησε σήμερα 29/11 στην εκπομπή του Άκη Παυλόπουλο μεταξύ του βουλευτή Λακωνίας του ΣΥΡΙΖΑ Σταύρου Αραχωβίτη και του Σπύρου Καρανικόλα αναπληρωτή εκπροσώπου τύπου του ΠΑΣΟΚ.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στην συζήτηση για τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς που ξεκίνησαν σήμερα καθώς και για τα επεισόδια που διαδραματίστηκαν στο Ειρηνοδικείο, ανάφερε ότι πλειστηριασμοί γίνονται σε κατοικίες πάνω από 300.000 ευρώ.

Αμέσως ο κ. Καρανικόλας αντέδρασε έντονα λέγοντας ότι ο κ. Αραχωβίτης ψεύδεται. “Λες ψέμματα”, έλεγε χαρακτηριστικά ο κ. Καρανικόλας που το επαναλάμβανε συνεχώς, ενώ ο κ. Αραχωβίτης ανέβαζε τον τόνο της φωνής.

Για κάποιες στιγμές επικράτησε ένα πανδαιμόνιο με τους δυο πρωταγωνιστές να καταφέρονται ο ένας στον άλλον σε πολύ έντονο ύφος.

Για να ηρεμήσει η κατάσταση έπρεπε να μπει στην μέση ο παρουσιαστής της εκπομπής. Αυτό όμως δεν κράτησε πολύ. Μετά την τοποθέτηση του Γιάννης Σμυρλή Γραμματέα Διεθνών Σχέσεων στην Ε.Ε. με τη ΝΔ, η αντιπαράθεση συνεχίστηκε όταν ο κ. Καρανικόλας έφερε παραδείγματα πλειστηριασμών κάτω των 300.000 ευρώ, ακόμα και 30.000 ευρώ.

Ο κ. Αραχωβίτης από την πλευρά του τόνισε ότι αυτοί οι πλειστηριασμοί είναι για άλλους λόγους και όχι για πρώτες κατοικίες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Άγριο ξύλο με τραυματίες στο Ειρηνοδικείο ανάμεσα σε ΜΑΤ και μέλη κινημάτων κατά των πλειστηριασμών

Μητρόπουλος στις Παρεμβάσεις: Το 90% σπίτια στους πλειστηριασμούς είναι κάτω από τα 300.000 ευρώ

Αχτσιόγλου για κοινωνικό μέρισμα: «Στις 15 Δεκεμβρίου στους λογαριασμούς των δικαιούχων»

Νεκρή ηλικιωμένη στην Κυψέλη μετά από φωτιά στο διαμέρισμά της