Απροσπέλαστο το κέντρο της Αθήνας λόγω Πολυτεχνείου – Όλες οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Ρυθμίσεις

Σήμερα 17 Νοεμβρίου και στο κέντρο της Αθήνας από νωρίς θα τεθούν σε ισχύ έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, ενόψει της πορείας για το Πολυτεχνείο.

Από νωρίς το μεσημέρι της Παρασκευής θα ισχύσουν οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, στους δρόμους γύρο από το Πολυτεχνείο έως την πλατεία Κάνιγγος.

Στο πλαίσιο των μέτρων της αστυνομίας, σχεδόν 7.000 αστυνομικοί θα αναπτυχθούν στο κέντρο της Αθήνας με στόχο την αποφυγή επεισοδίων πριν και μετά την πορεία.

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις
Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα επεκταθούν στην ευρύτερη περιοχή του Κέντρου που περικλείεται από τις οδούς και λεωφόρους Αλεξάνδρας, Πατησίων, Σταδίου, Βασ. Σοφίας, καθώς και στις παράλληλες και καθέτους αυτών.

Οι παραπάνω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα πραγματοποιούνται σταδιακά και ανάλογα με τις παρουσιαζόμενες κυκλοφοριακές συνθήκες.

Από τη Διεύθυνσή Τροχαίας Αττικής σχεδιάστηκαν και θα ληφθούν μέτρα διευκόλυνσης της κυκλοφορίας στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Αθήνας.

Η τροχαία παρακαλεί τους οδηγούς, να αποφύγουν την κίνηση και στάθμευση των οχημάτων τους στους χώρους των εκδηλώσεων, της διαδρομής της πορείας και πέριξ της Πρεσβείας των Η.Π.Α., καθώς επίσης και στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου, τόσο για την εξυπηρέτησή τους, όσο και για την αποτροπή πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τέσσερις εγκλωβισμένοι στην Πιερία λόγω της κακοκαιρίας

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Κακοκαιρία σε όλη τη χώρα – Που θα χτυπήσει τις επόμενες ώρες

ΑΚΟΜΑ: Ποιοι σταθμοί του μετρό θα είναι κλειστοί λόγω του Πολυτεχνείου