Αρπάχτηκαν οι αντίδικοι γονείς στη δίκη για τη δολοφονία του φοιτητή στην Πεντέλη το 2016

«Δολοφόνε , δολοφόνε … Αφήστε με» φώναξε η μητέρα του φοιτητή όταν αντίκρισε τον κατηγορούμενο για τη δολοφονία του παιδιού της, ο οποίος είναι ένας 23 χρόνος που κάθεται στο εδώλιο για τη δολοφονία του 20χρονου φοιτητή Θοδωρη Γαλατζουλα στις 8 Μαΐου στην Πεντέλη.

Ένα χρόνο αργότερα ο πατέρας του δολοφονημένου φοιτητή κατηγορείται για την δολοφονία του πατέρα του δράστη, Μανούσου Ριζάκη…

Η μητέρα του φοιτητή όρμησε στον κατηγορούμενο όταν τον είδε, ενώ νωρίτερα όσοι μπήκαν στην δικαστική αίθουσα όφειλαν να ελεγχθούν εξονυχιστικά για λόγους ασφαλείας.

Λίγο πριν ο κατηγορούμενος μπει  στην κατάμεστη  αίθουσα επικρατούσε απόλυτη ησυχία και το μόνο που ακουγόταν  ήταν το σπαρακτικό κλάμα της μητέρας του θύματος, η οποία θρηνούσε για το χαμένο της παιδί αλλά και για τον σύζυγο της που βρίσκεται στη φυλακή.

Στο διπλανό έδρανο καθόταν ψύχραιμη η μαυροφορεμένη μητέρα του κατηγορούμενου.

Η σπίθα δεν άργησε να ανάψει όταν έφτασε σιδηροδέσμιος στο δικαστήριο ο πατέρας του θύματος, προκειμένου να δηλώσει παράσταση πολιτικής αγωγής.

Ο Παναγιώτης Γαλαζούλας φορώντας αλεξίσφαιρο γιλέκο και χειροπέδες κάθισε στο εδώλιο φωνάζοντας «που είναι ο τσόγλανος , θέλω να τον δω…» με τη μητέρα του κατηγορούμενου, η οποία καθόταν λίγα μέτρα μακριά του, να του φωνάζει «εμένα να κοιτάξεις».

Η μητέρα του θύματος απάντησε «χάσαμε παιδί, θες ν’ αλλάξεις θέση;»

Χρειάστηκαν επτά αστυνομικοί για να συγκρατήσουν τον άνδρα ο οποίος εκτός εαυτού ούρλιαζε: «Με τον Μαζιώτη με έχουν στην απομόνωση, να με βάλουν μαζί με αυτόν (σ.σ. κατηγορούμενο). Ήρθε και στην κηδεία να πετάξει λουλούδια στο παιδί μου».

Μητέρα κατηγορούμενου: πολλά λες

Μητέρα θύματος: λίγα λέει

Μητέρα κατηγορούμενου: κοίταξε με

Αστυνομικός: θα περάσετε έξω αν συνεχίσετε

Πατέρας θύματος: πισώπλατα τον χτύπησε…

Μητέρα κατηγορούμενου: κόψε το θέατρο ….

Τελικά ο πατέρας του θύματος έφυγε για τον Κορυδαλλό όπου κρατείται για να καθίσει στη συνέχεια στο εδώλιο ο 23χρονος κατηγορούμενος ο οποίος επίσης φοράει αλεξίσφαιρο γιλέκο.

Η ακροαματική διαδικασία δεν έχει ακόμη ξεκινήσει.

Διαβάστε επίσης: Σφοδρό κύμα κακοκαιρίας πλήττει τη χώρα – Επιδείνωση τις επόμενες ημέρες