Αυτά πρότειναν στους παίκτες του Παναθηναϊκού

Στην σημερινή προπόνηση του Παναθηναϊκού στο Κορωπί πήγαν ο οικονομικός διευθυντής του συλλόγου, Αγησίλαος Τουμαζάτος και ο υπηρεσιακός πρόεδρος, Βασίλης Κωνσταντίνου, οι οποίοι ζήτησαν από τους παίκτες να βοηθήσουν με τη στάση τους και να μην ασκήσουν το δικαίωμα προσφυγής που έχουν από αύριο, όπως μετέδωσε ο filathlos.gr.

Μαζεύτηκαν όλοι στην αίθουσα συγκέντρωσης χωρίς τον Ουζουνίδη και τους βοηθούς του, με τον Βασίλη Κωνσταντίνου να λέει απευθυνόμενος στους ποδοσφαιριστές:

«Ο Παναθηναϊκός είναι τεράστιος σύλλογος αλλά οι καιροί είναι πολύ δύσκολοι για την ομάδα και θέλω να ξέρετε ότι εκτιμάμε απεριόριστα τη στάση σας. Πραγματικά σας το λέω αυτό εκπροσωπώντας τον Παναθηναϊκό και θέλω να ξέρετε ότι η βασική μας προσπάθεια είναι να μην χάσατε τα λεφτά σας και θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να τα διασφαλίσουμε. Για αυτό προσπαθούμε μέρα με τη μέρα και είναι πολύ σημαντικό για το σύλλογο να έχουμε τη συμπαράστασή σας».

Στην συνέχεια ακολούθησε η πρόταση που έγινε στους παίκτες και ήταν η εξής:

Να πληρωθούν άμεσα το 40% των χρημάτων που αναλογεί στη δόση του Οκτώβρη και να πληρωθούν το υπόλοιπο 60% στο τέλος του Γενάρη, όταν και προβλέπεται να δοθεί στον Παναθηναϊκό μία δόση ύψους 750.000 ευρώ που σχετίζεται με τη συμφωνία πώλησης του Μπέργκ στην Αλ Αϊν, δεσμευόμενοι από τις νομικές δεσμεύσεις και εγγυήσεις, ότι αυτό θα συμβεί γκαραντί.

Έτσι όσοι αποδεχτούν την συγκεκριμένη πρόταση, θα υπογράψουν τα σχετικά έγγραφα (δίκην διακανονισμού) το αργότερο μέχρι τη Δευτέρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Με αφαίρεση 3 βαθμών απειλείται άμεσα ο Παναθηναϊκός

Είναι επίσημο! Ο Σκίμπε παραμένει στο «τιμόνι» της Εθνικής Ελλάδας

Κρίσιμη μέρα για τον Παναθηναϊκό – Επιστροφή Αλαφούζου και πληρωμές