Γεννηματά: “Συμμετοχή- ξέσπασμα των πολιτών κατά της κυβερνητικής κοροϊδίας”

Γεννηματά

Η Φώφη Γεννηματά αποκάλυψε ότι ούτε στα πιο τολμηρά της όνειρα δεν είχε προβλέψει ότι θα πάνε στις κάλπες περισσότεροι από 150 χιλιάδες πολίτες. Στο πλαίσιο αυτό, εκτίμησε πως η συμμετοχή ήταν ξέσπασμα κατά της κυβερνητικής κοροϊδίας. 

«ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ, ανησύχησαν» εκτίμησε και απέρριψε τη θεωρία πως στήθηκαν για ώρες ψηφοφόροι της ΝΔ για να ψηφίσουν στις εκλογές για τον νέο πρόεδρο της κεντροαριστεράς.

Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ επανέλαβε ότι ο νέος φορές δε γίνει συμπλήρωμα κανενός άλλου κόμματος. Ως προς τον εκλογικό νόμο είπε ότι είναι υπέρ ενός μικρού μπόνους με σπάσιμο των μεγάλων εκλογικών περιφερειών και με δικαίωμα ψήφου στον απόδημο ελληνισμό.
Απαντώντας στην αναφορά Ανδρουλάκη περί οικογενειοκρατίας μίλησε για μικρότητες και χτυπήματα κάτω από τη μέση στα οποία δε θα απαντήσει και ξεκαθάρισε πως θα πρέπει να υπάρξει καθαρή λύση στο δεύτερο γύρο.

Για το αν θα υπάρχει στο νέο κόμμα ο ήλιος του ΠΑΣΟΚ απάντησε ότι στις εθνικές εκλογές το σήμα του ΠΑΣΟΚ θα είναι δίπλα στο σήμα του νέου κόμματος.

Για Καμμένο: Αν υπάρχουν απαντήσεις πρέπει να δοθούν, όσα έχουν υποστηριχθεί μέχρι σήμερα δεν είναι ικανοποιητικά.

Τέλος, χαρακτήρισε τις χθεσινές ανακοινώσεις του πρωθυπουργού «αντίδωρο από τα λάφυρα της υπερφορολόγησης». Ως προς το αν η ΔΗΣΥ θα στηρίξει τα μέτρα στη Βουλή παρέπεμψε σε απόφαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δημήτρης Καμμένος: «Δημιουργούμε διπλωματικό πρόβλημα με την άδεια του Κουφοντίνα»

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Τσίπρας: Φέτος μοιράζουμε κοινωνικό μέρισμα 1,4 δισ. ευρώ – Πως θα διανεμηθεί

ΑΚΟΜΑ: Αιχμές Ανδρουλάκη για Γεννηματά: «Στρατηγικός μου αντίπαλος το κληρονομικό δικαίωμα στην πολιτική»