Δεν μασάει ο Αστέρας: “Σκότωσε” και τον Παναθηναϊκό

Το σύνδρομο της επαρχίας έκανε ξανά την εμφάνιση του στην Τρίπολη, με τον Παναθηναϊκό να μένει χωρίς νίκη εδώ και εννέα μήνες! Ο Αστέρας πήρε μία ακόμα παλικαρίσια νίκη στο “Θεόδωρος Κολοκοτρώνης” με σκόρερ τον Μουνάφο και ξεκόλλησε από τον πάτο της βαθμολογίας.

Τους εννέα βαθμούς έφτασε ο Αστέρας στο πρωτάθλημα με τους επτά από αυτούς να είναι κόντρα σε Ολυμπιακό (ισοπαλία), ΑΕΚ (νίκη) και Παναθηναϊκό απόψε! Μάλιστα ο σκόρερ Μουνάφο έχει συμμετοχή στα τρία γκολ των Αρκάδων (2 τέρματα, 1 ασίστ) κόντρα στους “μεγάλους” της Αθήνας.

Το παιχνίδι τώρα δεν είχε ποιότητα είναι αλήθεια και ειδικότερα στο πρώτο μέρος έμοιαζε με… σούπα. Κάποια χλιαρά και άστοχα σουτ, για να χάσει, ωστόσο, μοναδικό τετ α τετ ο Μολίνς στο 32ο λεπτό φάτσα με τον Αθανασιάση. Ο Αστέρας απείλησε σοβαρά στις καθυστερήσεις, όταν ο Γιαννούλης ξεπέρασε άνετα τον Γιόχανσον, όμως ο Δουβίκας αστόχησε από πλάγια θέση.

ΤΑ ΕΧΑΝΑΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ
Το δεύτερο ημίχρονο είχε καλύτερο ρυθμό και μάλιστα οι πράσινοι έχασαν δυο σπουδαίες ευκαιρίες για να προηγηθούν στο σκορ. Ο Μολέδο στο 52′ έκανε ψαλιδάκι, όμως δεν έπιασε καλά τη μπάλα που κόντραρε και βγήκε κόρνερ. Είκοσι λεπτά αργότερα ο Λουντ ολομόναχος έγινε κάτοχος της μπάλας στην περιοχή, αλλά την έστειλε πάνω στον Αθανασιάση.

Ο Αστέρας πάντως είχε… προειδοποιήσει πως δεν αστειεύεται όταν ο Γκοντό σε τετ α τετ με τον Βλαχοδήμο αντί να κρεμάσει, πλάσαρε πάνω του! Ότι δεν κατάφερε ο Ιταλός το έκανε ο Μουνάφο στο 86′ Κόρνερ, κεφαλιά πάσα στο πίσω δοκάρι από τον Ιγκλέσιας και ο έμπειρος μέσος με κεφαλιά έγραψε το τελικό Αστέρας – Παναθηναϊκός 1-0.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης πάντως είδε τους Κουλιμπαλί και Βιγιαφάνιες να αποχωρούν τραυματίες από τον αγωνιστικό χώρο, όμως είναι αλήθεια πως ο Χίλιεμαρκ δεν έπρεπε να βγει από το παιχνίδι. Και ας μην ήταν καλός.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΜΑΔΩΝ
ΑΣΤΕΡΑΣ (Παντελίδης): Αθανασιάδης, Γιαννούλης, Πασαλίδης, Τριανταφυλλόπουλος, Κώτσιρας, Μουνάφο, Ιγκλέσιας, Κυριακόπουλος (60′ Μαντιντά), Καλτσάς (82′ Ιγκόρ), Τόνσο, Δουβίκας (57′ Γκοντό).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ουζουνίδης): Οδ. Βλαχοδήμος, Χουλτ, Μολέντο, Κολοβέτσιος, Κουλιμπαλί (42′ Γιόχανσον), Σιλά, Χίλιεμαρκ (73′ Καμπέσας), Κουρμπέλης, Λουντ, Βιγιαφάνιες (63′ Μουνιέ), Μολίνς.

Σκόρερ: 1-0 (86′ Μουνάφο).

Πηγή: contra.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Μεγάλη μπάλα από την ΑΕΚ κράτησε στο μηδέν την Μίλαν

Άγριο ξύλο μεταξύ οπαδών της Νάπολι και της Μάντσεστερ Σίτι

Σοκ για Αχαρναϊκό – Του αφαιρέθηκαν 27 βαθμοί απ’ το πρωτάθλημα!