Η τελευταία selfie της 19χρονης με τα ναρκωτικά στην Κίνα και η όλο νόημα ανάρτηση (pic)

19χρονη

Αίσθηση προκάλεσε η είδηση της σύλληψης 19χρονης από τη Μυτιλήνη στο Χόνγκ Κονγκ για εμπόριο ναρκωτικών.

Συγκεκριμένα, η Ειρήνη Μελισσαροπούλου, ένα όμορφο κορίτσι από τη Μυτιλήνη, συνελήφθη στο αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ με μια σακούλα με 2,6 κιλά κοκαΐνης μεγάλης αξίας η οποία ήταν τοποθετημένη σε κρύπτη στο σακίδιο πλάτης που κουβαλούσε.

Η νεαρή συνελήφθη από τις αστυνομικές αρχές του αεροδρομίου και όπως αναφέρουν κινεζικά μέσα ενημέρωσης πλέον είναι αντιμέτωπη με την ποινή της ισόβιας κάθειρξης.

Η Ειρήνη Μελισσαροπούλου όπως έγινε γνωστό από την πρώτη στιγμή έφθασε στο Χονγκ Κονγ μέσω Αιθιοπίας.

19χρονη02

Κι όντως πριν μερικές ημέρες είχε βγάλει μια selfie στο δωμάτιο του ξενοδοχείου όπου διέμενε στην Αντίς Αμπέμπα, το Σάββατο 18 Νοεμβρίου, σχολιάζοντάς την μάλιστα με την ατάκα «Life is short #enjoy_it».

Μια άλλη ανάρτηση της νεαρής που έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον είναι εκείνη που είχε κάνει μερικές ημέρες νωρίτερα, στις 8 Νοεμβρίου όταν έγραφε στο λογαριασμό της στο Facebook:«Επιλέγω να είμαι ευτυχισμένη. Όχι γιατί όλα γύρω μου είναι καλά, @ρχίδι@ είναι. Επιλέγω την ευτυχία γιατί η ζωή διάολε είναι πολύ μικρή για να χωρέσει τη μιζέρια».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κόρη αστυνομικού η 19χρονη Μυτιληνιά που συνελήφθη με κοκαΐνη στο Χονγκ Κονγκ – Σε κατάσταση σοκ ο πατέρας της

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Κινδυνεύει με ισόβια η 19χρονη Ελληνίδα μοντέλο που μετέφερε κοκαΐνη στο Χονγκ Κονγκ – Δείτε το πακέτο (pics & video)

AKOMA: Συνελήφθη Ελληνίδα μοντέλο στο Χονγκ Κονγκ με κοκαΐνη αξίας $2,4 εκατ.