Μητσοτάκης για ηλεκτρονικό εισιτήριο: “Μνημείο αναλγησίας οι χειρισμοί της κυβέρνησης”

Μητσοτάκης

Επίθεση στην κυβέρνηση και στον αρμόδιο υπουργό Χρήστο Σπίρτζη, με αφορμή το θέμα του ηλεκτρονικού εισιτηρίου, εξαπέλυσε από τα Ιωάννινα ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Στη συνάντηση του το πρωί με τον περιφερειάρχη Ηπείρου Αλέκο Καχριμάνη, ο κ. Μητσοτάκης δήλωσε «πως χθες στο προσυνέδριο δόθηκε το κοινωνικό στίγμα της ΝΔ και σε κάθε περίπτωση δεν χαρίζουμε την κοινωνική ευαισθησία στον ΣΥΡΙΖΑ».

«Όλες οι προτάσεις είναι κοστολογημένες, τεκμηριωμένες και βασίζονται στην κοινή λογική που λείπει σήμερα από την πολιτική. Και σίγουρα λείπει από τους κυβερνώντες που με πολύ μεγάλη άνεση, ταλαιπωρούν τους πιο αδύναμους. Ας πάρει κανείς παράδειγμα τι έγινε με το ηλεκτρονικό εισιτήριο στην Αθήνα. Ένα μνημείο αναλγησίας και αποτυχίας απέναντι σε ανθρώπους που στέκονται για ώρες σε ουρές και ένας υπουργός παντελώς αδύναμος αντιμετωπίσει το πρόβλημα και μια κυβέρνηση που δεν αναλαμβάνει ποτέ καμιά πολιτική ευθύνη», πρόσθεσε.

Ο πρόεδρος της ΝΔ συναντήθηκε με τους κτηνοτρόφους της Θεσπρωτίας οι οποίοι του παρουσίασαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην εκτροφή, στην μεταποίηση και πώληση του κρέατος και του γάλακτος αλλά και τις προοπτικές που έχει ο κλάδος.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης σημείωσε πως χρειάζεται διαφορετική οργάνωση και φιλοσοφία στους συνεταιρισμούς σε σχέση με το παρελθόν, ώστε να υπάρχουν μεγαλύτερα αποτελέσματα. Επίσης οι κτηνοτρόφοι του ανέφεραν το θέμα των εισαγωγών σημειώνοντας πως όσοι εισάγουν γάλα από το εξωτερικό να μην μπαίνουν στη διεπαγγελματική ένωση.

Οι κτηνοτρόφοι προσέφεραν παραδοσιακές ηπειρωτικές πίτες στον πρόεδρο της ΝΔ, ο οποίος θυμήθηκε ότι στα βουνά της περιοχής είχε πολεμήσει ο παππούς του, Κυριάκος Μητσοτάκης, επικεφαλής σώματος Κρητών εθελοντών και μάλιστα ανέφερε ότι έχει ακόμη τα γράμματα που έστελνε τότε από το μέτωπο.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα ολοκληρώσει την περιοδεία του με επίσκεψη στην κεντρική αγορά της Ηγουμενίτσας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Τσίπρας στα ελληνικά βιολογικά προϊόντα κάνναβης – Τι δώρο του έδωσαν (pics)

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Επιμένει ο Μαυραγάνης απαιτώντας «συγνώμη» για το ηλεκτρονικό εισιτήριο (video)

ΑΚΟΜΑ: Δημεύεται η περιουσία του Τσοχατζόπουλου – Θα πληρώσει πρόστιμο 1 εκατ. ευρώ – Ποια ακίνητα γλίτωσαν