Οι Ρώσοι στρατιώτες δεν παίζουν: Σκότωσαν τρομοκράτη που τους επιτέθηκε με μαχαίρι (Βίντεο)

Ένας άνδρας, ύποπτος για τρομοκρατία, πυροβολήθηκε από στρατιώτη, μετά από επίθεση σε δύο αξιωματικούς έξω από ένα σιδηροδρομικό σταθμό.

Το σοκαριστικό βίντεο δείχνει τους δύο αξιωματικούς που στέκονται σε μια πλατφόρμα όταν ένας άνθρωπος, που φαίνεται να περιπλανιέται, τους πλησιάζει και ξαφνικά επιτίθεται προς αυτούς, όπως μετέδωσε η Mirror.

O άνδρας βάζει στο στόχαστρο τον έναν από τους αξιωματικούς, ο οποίος όμως αντέδρασε γρήγορα και απέφυγε τον επιτιθέμενο, αν και φαίνεται ότι τραυματίστηκε ελαφρά, διότι κρατά τον λαιμό του.

Αμέσως μετά στράφηκε στον δεύτερο αξιωματικό την ώρα που εκείνος έφερνε το όπλο σε θέση βολής. Ο αξιωματικός απέφυγε και αυτός τον άνδρα, ο οποίος μετά απομακρύνθηκε από τους στόχους του.

Αυτό ήταν και το λάθος του, διότι ο αξιωματικός με το όπλο τον πυροβόλησε και τον σκότωσε.

Ο άνδρας που επιτέθηκε με μαχαίρι στους αστυνομικούς, ταυτοποιήθηκε ως τον 29χρονο Ζαγκίντ Ζαγκμάτοφ, ο οποίος δήλωσε υποστηρικτής του αναγνωρισμένου ως τρομοκράτη Ε. Ντουντάεφ, ο οποίος σκοτώθηκε νωρίτερα το 2017 από συντονισμένη επιχείρηση της ρωσικής αστυνομίας και του στρατού.

Ο Γκαζμάτοφ παραμένει υπό αυστηρή φύλαξη στο νοσοκομείο της πόλης Kizilyurt, στο σταθμό της οποίας πραγματοποιήθηκε η επίθεση.

Δείτε το σοκαριστικό βίντεο:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

«Άρωμα» τρομοκρατίας: Άγνωστοι σκότωσαν αστυνομικούς στην Ρωσία

Η Ρωσία εξοπλίζεται με νέας γενιάς στρατηγικά πυρηνικά υποβρύχια

«Φωτιές» στη Ρωσία έχει ανάψει η…καυτή εκπρόσωπος του υπουργείου Εσωτερικών! (pics)